- 11,459
- 6,765
- 113
Son 1dk
								Sag ol dost bikerek yaptilarLose geçmiş olsun kral @sinansrml63 atacağı tuttu kahpelerin
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bayramda 500 tl dolandırdı beni kaçtı bidahada uğramadı @Farukozturkjk19033adamdir adam
Bi problemi ciknistir sonra herkes suclayinca onu dönmemistir foruma bilmiyomBayramda 500 tl dolandırdı beni kaçtı bidahada uğramadı @Farukozturkjk19033
yok dost problemle alakası yok,bildiğin dolandırdı baya olduBi problemi ciknistir sonra herkes suclayinca onu dönmemistir foruma bilmiyom
neyse bol şansların olsun dost
Kral herkesin ters dönemi oluyor normaldirBayramda 500 tl dolandırdı beni kaçtı bidahada uğramadı @Farukozturkjk19033
Foumda saglam adam yokki dost 500 çok değişmiş yinede çok daha fazla kaybedebilrdin gecmis olsunBayramda 500 tl dolandırdı beni kaçtı bidahada uğramadı @Farukozturkjk19033
Bol sanslar
yok dost bana koydu yaniKral herkesin ters dönemi oluyor normaldir
Dost isterse acindan ölsün kimsenin parasını gasp edemez insanin şerefi onuru neyse her zman sabit kalır o ben 500 lira için veya fiyat farketmez kendimi bu seviye düşürüp anama bacıma lafmi ettiririm para için kafamı sıkarım daha iyi ayipKral herkesin ters dönemi oluyor normaldir