http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinansrml63 / Kasa 5k Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,731
2,360
113
Yanlısin var dost kendini bilen adam kimseye dm atmaz parasi olmasa bile insana yakışmaz eskiden çok kaliteli adamlar vardı bu forumda suan hiç biri yok arkadaş 500 e rol yapiyon 2k para 2k kazanıyon 50 dm geliyor olacak şey değil
güvendiğin insana gönderirsin veyahut sana yardımcı olana diğer türlü artık para o ne ki

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,262
1,030
113
Sakinn

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,072
24,013
113
Valla dost sende haklisin ama dedigim gibi birisine 3 atinca kazandiginda geri istiyormus gibi yaziliyor
Ole bir adet yoktu eskiden insanlar 2 kuruş kazandığı zaman gönlünden geliyorsa 1kurusu dağıtsın yok menfaat üzerine odul veriyorsa vermesin dostum neden veriyor parasi cebisinde kalsin + olarak 2 gün once biri konu acmis adam ona odul verememiş adama beddua ediyorlar konuda ya arkadaş 2 kuruş için insan olan insan bir insana nasıl beddua eder ya insanın hayatı 2 kuruştan değersizmi yani

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,262
1,030
113
Ne olacak

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,448
85,153
113
Önceden dolandıran adamlar çoktu şimdilerde kalmadı öyle babayiğitler

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,524
3,010
113
para olunca işin içinde tabi ortalık karışır yok ben sana verdim sen bana neden vermiyorsun vs ..
tapmayın la bu kadar paraya bu dünya boş ölüp gidince sanki çok ihtiyacınız olacak gidin 2 rekat namaz kılında yaşadığınıza şükredin :)

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,072
24,013
113
güvendiğin insana gönderirsin veyahut sana yardımcı olana diğer türlü artık para o ne ki
Ya zaten insana iyilik yapan insanlar unutulmaz hiç bir zman günü gelince birsey kazanirsan dm atar ona o şekilde karşılık verirsin biz neden her konuda 100 sayfa liste mevzusu yapıyoruz onu da hiç anlamadım modlar sabah aksam dilediğiniz kişiye özelden ulasin diyor biz hala neden liste kavgası yapıyoruz anlamış değilim basit olan bir isi bile beceremiyoruz maalesef

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,658
1,868
113
:D bak mesela bana 2900elmasım var donsuz gziyoruz niye mesaj hkkımız yok diye:D

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,731
2,360
113
Ya zaten insana iyilik yapan insanlar unutulmaz hiç bir zman günü gelince birsey kazanirsan dm atar ona o şekilde karşılık verirsin biz neden her konuda 100 sayfa liste mevzusu yapıyoruz onu da hiç anlamadım modlar sabah aksam dilediğiniz kişiye özelden ulasin diyor biz hala neden liste kavgası yapıyoruz anlamış değilim basit olan bir isi bile beceremiyoruz maalesef
liste işi boş iş listeyi bir de rollu açan kişi yapmıyor hadi rollü açan kişi yapsa yine tamam diyecem

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,759
2,493
113
Dun benim dm kapalı takip ettiklerim tek bana dm atabiliyor dun cekilis konusu açtım daha önce odul gönderdiğim sadece 1 defa odul gönderdiğim 10 tane adam ard arda sigara parası yok tüy parasi istediler ama benim yakınlarım hiç dm atmadi bana onlar nerden türüyor ben anliyamadim
Araya her zaman sızıntı olur kral normaldir. Hele birde sigaraci tayfası ise cepte para yoksa o an herşey olur. Ben şahsen çokta yadirgamiyorum kimseyi normal karsiliyorum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,072
24,013
113
Araya her zaman sızıntı olur kral normaldir. Hele birde sigaraci tayfası ise cepte para yoksa o an herşey olur. Ben şahsen çokta yadirgamiyorum kimseyi normal karsiliyorum
Dostum mevzu valla billahi sigara değil adam ne koparsam kar mantigiylan gidiyor ben bilsem adamin sigarasi yok vermezsem namusuzum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...