- 25,093
- 24,035
- 113
Benim hesap ingilizceye dondu la suan ben bunu nasıl turkceye cevirecem
Sen devral bugün 🤣🤣Seni ceoo yaptılar muhasebeme uğrasa hemen 😂😂
1k bıraksaydınVerdik ugurlu rakami
31♥Verdik ugurlu rakami
@sinansrml63 bak DM ataacam dayanamıyorm muhasebeden bekleniyorsn 😂😂😂Sen devral bugün 🤣🤣
Hadi len ordan bizim rollerde öyle 30 çekildiği zaman 10k hibe edilir listeyi de bizzat sol elimle yaparım çile çekiyormuş Muş 😂 yaranamazsın bu millete mülayimYani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileye
Dm den 20 tane 250 tl 300tl borc var eski sponsoruma 1k atmayi dusunuyordum bu hesaba gore -5k kalacak bana gidip 5k borc bulayim
Rısk almaz yuzde 15 ıcın sınanBu arada bir adım daha gitseydi yüzde 50 50 yapacaktık cesaret edemeği için yüzde 65 aldım 😀
65 fazla 50 olsun hahahahaBu arada bir adım daha gitseydi yüzde 50 50 yapacaktık cesaret edemeği için yüzde 65 aldım 😀
Sanada Tebrikler dostum 🤣Bu arada bir adım daha gitseydi yüzde 50 50 yapacaktık cesaret edemeği için yüzde 65 aldım 😀
31 severizVerdik ugurlu rakami
Ödemeleri yapalım önce dağıtım işi sinanda😀Ben seni tanırım mülayim saatinden 15k yeter sana parçala bakalım 3k yı da sen
Hangi saatte attin gidip bulayim ne yazmissin @Mülayim6060 bile zor buldum@sinansrml63 bak DM ataacam dayanamıyorm muhasebeden bekleniyorsn 😂😂😂
10k iyi para dost riske atilmaz suandaBu arada bir adım daha gitseydi yüzde 50 50 yapacaktık cesaret edemeği için yüzde 65 aldım 😀
Ya ödemezse 😂😂Verdik ugurlu rakami
Atmadm DM sana baby 😂😂Hangi saatte attin gidip bulayim ne yazmissin @Mülayim6060 bile zor buldum
31k komple dağıtım mi yapılacak puahVerdik ugurlu rakami
Tebrikler dost bol kazançlar dilerimVerdik ugurlu rakami