- 25,093
- 24,035
- 113
Büyük sorun teşkil eder puhhaa 10000 defa cek la ne sorunu olacak31k havale sorun cikarmaz demi
Büyük sorun teşkil eder puhhaa 10000 defa cek la ne sorunu olacak31k havale sorun cikarmaz demi
Çıkartmaz su sekılde çıkartmaz geldiği gibi 20k birine atman lazım o zaman çıkartmıyor yardımcı olayım kardeşime31k havale sorun cikarmaz demi
Çıkmaz 100k ya kadar31k havale sorun cikarmaz demi
Hiç bişe olmaz sponsorun çekti ya 😂😂😂31k havale sorun cikarmaz demi
çıkmaz çek gitsin ver küsküyü31k havale sorun cikarmaz demi
Mülayimcim kuru kuruya çakmadık inşallah ıslatalımEnişte ben ölü yatırım yapmam boşa mı ortak aldik bu adami rol tarzı bana benziyor bi sen çaktım durumu 😀
Kendıne eleman tutmus puahahEnişte ben ölü yatırım yapmam boşa mı ortak aldik bu adami rol tarzı bana benziyor bi sen çaktım durumu 😀
Yani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileyeMulayim sinan i tercih etmiş bende olsam sinani tercih ederdim doğru fikir puhhaa
Sinan a sağlam çökün 13 k si var😀Mülayimcim kuru kuruya çakmadık inşallah ıslatalım
sen bu işi halledersin sinoYani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileye
Dm den 20 tane 250 tl 300tl borc var eski sponsoruma 1k atmayi dusunuyordum bu hesaba gore -5k kalacak bana gidip 5k borc bulayim
Mülo yine ekmeğini taştan çikarttin helal olsun ne diyeyimEnişte ben ölü yatırım yapmam boşa mı ortak aldik bu adami rol tarzı bana benziyor bi sen çaktım durumu 😀
Verme borcları bosverYani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileye
Dm den 20 tane 250 tl 300tl borc var eski sponsoruma 1k atmayi dusunuyordum bu hesaba gore -5k kalacak bana gidip 5k borc bulayim
Benim hedefim sensin dost 😂Sinan a sağlam çökün 13 k si var😀
Eline sağlık iyi is cikardinYani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileye
Ahahaha 🤣🤣🤣Yani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileye
Ben seni tanırım mülayim saatinden 15k yeter sana parçala bakalım 3k yı da senSinan a sağlam çökün 13 k si var😀
Seni ceoo yaptılar muhasebeme uğrasa hemen 😂😂Yani yuzde 60 geri atiyoz cok dagitiyoz liste tutuyoz bi tek ben katlanabilirim bu cileye
Senin dun ki ola gibi olur roll parasi anca kalir 😃Sinan a sağlam çökün 13 k si var😀
Daha para gelmeden borc almayi düşünüyor dostSinan a sağlam çökün 13 k si var😀
Vay sinoBunda limit yoktu herro ya da merro