- 5,122
- 2,230
- 113
Bol şanslar
Bol şanslar
Belki baska daha gizli bir sponsordur neyse siz bilirsinizGizli gizli bolsans sana sponsoru öğrendik zaten kafa olarak rahatladık ben odul istemiyorum senden sansin daim olur da kazanirsin ins
Yarin yine sayar dost sponsor olmadan gor sen onu bide değişen birsey yok hala sayıyor puahaAdam 7 ayda level atlamış en son baskette sayı sayıyordu 😁
Vay ortağım parayı bulmuş bol şans 😀
Gözlerim ne görüyor bu ne lan öldüm mü yoksa ben 🤣🤣🤣Gizli çok gizli sponsor sormayin boşuna 4 adimda 50k civari yapariz 25k bize kalir 5k dagitirim
Bol şansGizli çok gizli sponsor sormayin boşuna 4 adimda 50k civari yapariz 25k bize kalir 5k dagitirim
Umrumda degil bu forumda iyilik yapılmaz ben bugün bunu net biçimde öğrendim dun adam rol acmis sahis odul almadığı için adam beddua ediyor bu denli karaktersiz insanlara odul atılmaz ee bunlar içinde konu bile açılmaz dostBelki baska daha gizli bir sponsordur neyse siz bilirsiniz
Bol şanss
Bol şanslar dilerim reis 👍Gizli çok gizli sponsor sormayin boşuna 4 adimda 50k civari yapariz 25k bize kalir 5k dagitirim
Bana atılır mıUmrumda degil bu forumda iyilik yapılmaz ben bugün bunu net biçimde öğrendim dun adam rol acmis sahis odul almadığı için adam beddua ediyor bu denli karaktersiz insanlara odul atılmaz ee bunlar içinde konu bile açılmaz dost