- 16,122
- 17,918
- 113
Vericem sana bir gün 4 5 k kasa katla dicem fedo yaparsan sen yaparsın birkaç kişiye verdik hep patlattı sana güveniomSinan'ın kazansigi zafer yok versin bana 2500 30 dakikada 10 yapıp vereyim
Vericem sana bir gün 4 5 k kasa katla dicem fedo yaparsan sen yaparsın birkaç kişiye verdik hep patlattı sana güveniomSinan'ın kazansigi zafer yok versin bana 2500 30 dakikada 10 yapıp vereyim
Valla işten geldim bakiniyorum öyleİyi valla napalım çizgi film izliyom sen naptın 😂🥸
Yok yapmadım Kral Vallahi çok ihtiyacım var ama bugün çok mutluyum ama TEM'den temize aldım cezaya gitmekten kurtuldumYapma muro eldekinden olma ihtiyacın varmış birde
Sorma dost biz sporda zaten iyiyizde iste bizede slot aliskanligi var 250 yo sporda 5 k yapıp slotta siliyoruzVericem sana bir gün 4 5 k kasa katla dicem fedo yaparsan sen yaparsın birkaç kişiye verdik hep patlattı sana güveniom
Bir gün de beni dene tek kol tek kol hemen 50.000 yaparızVericem sana bir gün 4 5 k kasa katla dicem fedo yaparsan sen yaparsın birkaç kişiye verdik hep patlattı sana güveniom
HaahhahSorma dost biz sporda zaten iyiyizde iste bizede slot aliskanligi var 250 yo sporda 5 k yapıp slotta siliyoruz![]()
Bununserefine bir rol yaptirmazssan ayıp olur artikYok yapmadım Kral Vallahi çok ihtiyacım var ama bugün çok mutluyum ama TEM'den temize aldım cezaya gitmekten kurtuldum
O huy cogu kısır var saatlerce spords olmayınca bıranfa slot da vurarım kafası o zaten ondan kaybediyoruzSorma dost biz sporda zaten iyiyizde iste bizede slot aliskanligi var 250 yo sporda 5 k yapıp slotta siliyoruz![]()
Bakınılacak bişeyde yok kiValla işten geldim bakiniyorum öyle
Moru şimdi temiz alma şerefine 1 k atar rol yaparızBakınılacak bişeyde yok ki
Atar o parayı vuruyo bi yerlerden çaktırmadanMoru şimdi temiz alma şerefine 1 k atar rol yaparız
Murooo sabaha iple çekiyor ki gidip kafasını yapsın 😄😄😄Moru şimdi temiz alma şerefine 1 k atar rol yaparız
Vuruyorda hep kendine 3 senedir forumda daha bir gün demediki al abi bir rol yap hep ver diyorAtar o parayı vuruyo bi yerlerden çaktırmadan
Fedo savaş yakın TBMM olağanüstü toplantı Gazzeye Teskere çıktıSorma dost biz sporda zaten iyiyizde iste bizede slot aliskanligi var 250 yo sporda 5 k yapıp slotta siliyoruz![]()
Nereden vuruyor bir saat önce kalktım bunu da zar zor yaptım sıfırdımAtar o parayı vuruyo bi yerlerden çaktırmadan
O zaman yapacak bir şey yok sabaha kararı bozup önüne koyarlarMurooo sabaha iple çekiyor ki gidip kafasını yapsın 😄😄😄
Yapmışın işte 😂 biz yapamadık 😂Nereden vuruyor bir saat önce kalktım bunu da zar zor yaptım sıfırdım
Farkındaysan senin rolleri hiç bol şans deyip geçiyorum şans diliyorum senden talep bir şey ettim mi çalışmıyoruz fero İşimiz gücümüz yok koşturuyoruz Ne yapayım sanki milyon vurmuşuz sanki 100.000 bulmuşum sanki 50.000 bulmuşum bin lira para çekmişim dediğin lafa bak ayıp sanaVuruyorda hep kendine 3 senedir forumda daha bir gün demediki al abi bir rol yap hep ver diyor![]()
1000 lira yapmışım sanki Gören de diyecek 10.000 lira 20 bin lira para Yapmışım neyse geceniz güzel olsunYapmışın işte 😂 biz yapamadık 😂