- 64,123
- 29,632
- 113
Daha bişey yapmadık sen niye üzüldün onu anlamadım awReis yapma üzme bizi
Daha bişey yapmadık sen niye üzüldün onu anlamadım awReis yapma üzme bizi
@Lazistan08 kuponlarRıdom beğenmedi zuhahahahaha![]()
Hahahha senin olmadığın her liste eksiktirDost güzel liste çıkarmış 😁😁
Hahhaha kahkaha attımKorkuyorum @ÖmerBaba anliyormusun
Sahte siteler gibi jaakadal5252 hesap acip sinana benim yerime iban atarlsr diye korkuyorum
Telegram gibi bişey olsaydı 10 tane jakadal acarlardi broKorkuyorum @ÖmerBaba anliyormusun
Sahte siteler gibi jaakadal5252 hesap acip sinana benim yerime iban atarlsr diye korkuyorum
AynenHahahha senin olmadığın her liste eksiktir
o kadar da olmaz kardoKorkuyorum @ÖmerBaba anliyormusun
Doğru usta sende vardın artık şans kime çıkarsa ben beş ay önce 500 k vurdum şimdi beş tl yokAbiler durum sakin ne kadar yazarsak okadar kafa karışır sakin kalalim Sinan gelsin şartı söylesin nerden öncesi nereye kadar sonra liste çıkarılır her kafadan ses çıksa bu iş bitmez
bu listeler sayesinde etkinlik ve dagitim islerinden sogudum. ben dikkat edin liste dagitim derken 5 10 kisiden baska dagitimci bulamayacaksinzDost güzel liste çıkarmış 😁😁
kıme destek cıktın 500 k vuruncaDoğru usta sende vardın artık şans kime çıkarsa ben beş ay önce 500 k vurdum şimdi beş tl yok
Adam babaneesine deneme bonusu kovaliyor seni beni naaparlar kanka bi dusuno kadar da olmaz kardo
Yoktum burda yeni keşfettimkıme destek cıktın 500 k vurunca
oha kardo yazık harbiden vallaAdam babaneesine deneme bonusu kovaliyor seni beni naaparlar kanka bi dusun
Tahmin yurutme sana kendisi atacak zor durumda birakma adami herkesin bi cekincesi var kimi memur kimi akraba sorunu var kimi polis yani adami zor durumda birakmaValla abu eger ptrsa herkese fazla fazla atmıştır zaten onceden.
ben cok kisiye destek ciktim arkadasi bilmem ama ne kazandim knk?kıme destek cıktın 500 k vurunca