Kimmiş oİban attttiimmmmmm alacaklim varri forumda gormus 1 k direk borcumu kaoaticam 🤣🤣
Kimmiş oİban attttiimmmmmm alacaklim varri forumda gormus 1 k direk borcumu kaoaticam 🤣🤣
eyvallah kardo8k bana ulasti 1k jadakala 7k kaliyor 2k yerine 3k dagitacam kendi payimdan 1k koyarak yani 4k yeter borcuma
Kral neye sinirlendin ben bı yerde yakaladım tepkini de boşver anladım ben bu kadar takma kafana lutfen@qguzh4nn0 gelsene allah aşkina 3 gun sonra hayirdir sana ne oldu deme seyret knka
Kankacm görür Sinan senide @sinansrml63 bu adamı da unutma sinan@qguzh4nn0 gelsene allah aşkina 3 gun sonra hayirdir sana ne oldu deme seyret knka
kanka benıde gosterKankacm görür Sinan senide @sinansrml63 bu adamı da unutma sinan
Bzide gorurmu @sinansrml63 😀Kankacm görür Sinan senide @sinansrml63 bu adamı da unutma sinan
İzleyin plss- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Meto muda unutma @sinansrml63 😎😎kanka benıde goster
ya 10 gundur kiriliyorum yoklukdan bakiyorum ayni 8 10 kisi cenç ediyorlar gormezden geliyorlar ama kazanc ekrani atinca karinca surusu gibi trip ustune trip yiyorum yokken yuzume bakan yok genel ha 1 kisiye degil tavrimKral neye sinirlendin ben bı yerde yakaladım tepkini de boşver anladım ben bu kadar takma kafana lutfen
Knk sen nasılsın gözükmüyon nadir geliyon mülayim reite kayipKim ne kazandiysa güle güle yemek nasip olsun kendisine bol şans herkese 🧿🧿
Allah daim etsin herkesin kazancını🧿🧿Kim ne kazandiysa güle güle yemek nasip olsun kendisine bol şans herkese 🧿🧿
Sinan parayı vurmuş haberimiz yokSende zannetmiyorum sen Erhan saglamsiniz mülayim gözükmüyor bu aralar inşallah iyidir @Mülayim6060
İyim Osman'ım hamd olsun sen nasılsınKnk sen nasılsın gözükmüyon nadir geliyon mülayim reite kayip
Geldi iki gözüm de 😎😎🥰Sinan parayı vurmuş haberimiz yok