- 12,760
- 6,056
- 113
Kanka iban atimmi sanaBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Kanka iban atimmi sanaBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Beni de yaz sıkıştır arayaBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Usta eski bir reis çıkarsa iyi olur nurdanBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Son kupona kadar mı knk takiplik birşey yokktukiBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Liste bendeBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Reis sen çıkarırmısn liste rica etsekKanka iban atimmi sana
Valla abu eger ptrsa herkese fazla fazla atmıştır zaten onceden.Yazısından belli pıtırcığın türkçeyi zor yazardı biz unutmayız ama o bizi unutmuş tebrikler @Calypso13
Bakma kanka dmlere boşver @bedof34 ilgilenBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
cıkart işte kardo senBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
Valla blmyorum ki reissergen resimli birisi vardı basketçi bayadır yok p olmasın
Reis siz eskisiniz sizde çıkarırmışız listeBakma kanka dmlere boşver @bedof34 ilgilen
Brn yeni geldim aman beni karistirma ne olurReis sen çıkarırmısn liste rica etsek
Heee o gelir sezon tam başlasınsergen resimli birisi vardı basketçi bayadır yok p olmasın
dm atanları lıste dısıBiri liste cikarsin 100 dm 100 bildirim var bende kacacam yoksa
oyundayız haladm atanları lıste dısı
@butragueno ikisi kayboldu ortalıktan iyi anlaşıyolardı iyi vurdular demekkiValla abu eger ptrsa herkese fazla fazla atmıştır zaten onceden.