- 29,062

- 28,813

- 113

TmGöze çarpıyor be törpuleyelim biraz
TmGöze çarpıyor be törpuleyelim biraz
Göreydin iyiydi bundan sonra ben tuttururum artık ama para kalmadı puahahaGormedim demin foruma girdim gördüm sabah görsem oynardım dost
Benden bahsettiğin aşikâr. Hayırdır dostum kime attığım parayı kıskandın da kendi kendine triplere girdin yine. Sponsorlarla ayakta duruyormuşum da bak lafa bak. ben birtanesine bile yazmıyorum kendileri yazıyor neden biliyor musun hepsinin en zor zamanında yanında olduğum için. 1 atana zamanında 5 attığım için adamlar vefalarini gösteriyor yazıyorlar. Sana da çok faydamiz dokunmuştur ama bir insan da karakter çok önemli. Burda 100 tane insana faydamız dokundu öyle ufak paralar değil ben yeri geldi isteyene 5 k da attım 10 k da 20 k da. Çok insani sıkıntıdan kurtardim kimseye de borç olarak atmadim sevmeleri o yüzdendir beni. Hasetlik sizin olsun hadi selamet ileBu forumda birisi yüzünden kimse para beğenmez oldu 250 lik role laf ediyor ama sürekli sponsorlar sayesinde ayak ta kalıyor azimi açarsam krali susturamaz artik beni
Helal seni 1 kez daha taktir etdim şansın daim olsun dost kumarcida para gelir gider ama dostluk lar Baki kalirBenden bahsettiğin aşikâr. Hayırdır dostum kime attığım parayı kıskandın da kendi kendine triplere girdin yine. Sponsorlarla ayakta duruyormuşum da bak lafa bak. ben birtanesine bile yazmıyorum kendileri yazıyor neden biliyor musun hepsinin en zor zamanında yanında olduğum için. 1 atana zamanında 5 attığım için adamlar vefalarini gösteriyor yazıyorlar. Sana da çok faydamiz dokunmuştur ama bir insan da karakter çok önemli. Burda 100 tane insana faydamız dokundu öyle ufak paralar değil ben yeri geldi isteyene 5 k da attım 10 k da 20 k da. Çok insani sıkıntıdan kurtardim kimseye de borç olarak atmadim sevmeleri o yüzdendir beni. Hasetlik sizin olsun hadi selamet ile
@sinansrml63 ye 5 k rol açtırdıktan sonrada bunun gibi kendi kendine triplere girenler oldu. Herşey paraya endeksli demekki bu şahıslarda. Ha benim umrumda bile olmaz da bir dost söyleyince cevap verme gereği duydum. Tamamen kıskançlık kokan bir kelime, sponsorlarla ayakta duruyormuşum🙂 sevdiklerinden atıyorlar adamlar vefalı hasetlik yok içlerinde. Herkes bir değil ama şu söz çok güzel tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Benim için de böyleydi bir dost uyarınca farkettim 🙂Helal seni 1 kez daha taktir etdim şansın daim olsun dost kumarcida para gelir gider ama dostluk lar Baki kalir
Sende dağıtıyorsun ve yeri gelince alıyorsun ama insanların gücü 250 300 e anca yetiyor adama gelip 250 rol mu yapılır diyorsun ayıptır bu herkes kendi gucu neyse ona göre roller aciyor herkes senin gibi yüksek roller açamıyor maalesef senin bu davranışın benim hoşuma gitmedi bu belirttim dayanamadımBenden bahsettiğin aşikâr. Hayırdır dostum kime attığım parayı kıskandın da kendi kendine triplere girdin yine. Sponsorlarla ayakta duruyormuşum da bak lafa bak. ben birtanesine bile yazmıyorum kendileri yazıyor neden biliyor musun hepsinin en zor zamanında yanında olduğum için. 1 atana zamanında 5 attığım için adamlar vefalarini gösteriyor yazıyorlar. Sana da çok faydamiz dokunmuştur ama bir insan da karakter çok önemli. Burda 100 tane insana faydamız dokundu öyle ufak paralar değil ben yeri geldi isteyene 5 k da attım 10 k da 20 k da. Çok insani sıkıntıdan kurtardim kimseye de borç olarak atmadim sevmeleri o yüzdendir beni. Hasetlik sizin olsun hadi selamet ile
Para attığın zaman basket oynayin diyorsun arkadas birak millet keyfi neyi istiyorsa onu oynasın emin ol suan ben sna boşa konuşmuyorum senden ne aldıysam hepsini zamanı gelince sana takdim etcem o konuda rahat olabilirsinBenden bahsettiğin aşikâr. Hayırdır dostum kime attığım parayı kıskandın da kendi kendine triplere girdin yine. Sponsorlarla ayakta duruyormuşum da bak lafa bak. ben birtanesine bile yazmıyorum kendileri yazıyor neden biliyor musun hepsinin en zor zamanında yanında olduğum için. 1 atana zamanında 5 attığım için adamlar vefalarini gösteriyor yazıyorlar. Sana da çok faydamiz dokunmuştur ama bir insan da karakter çok önemli. Burda 100 tane insana faydamız dokundu öyle ufak paralar değil ben yeri geldi isteyene 5 k da attım 10 k da 20 k da. Çok insani sıkıntıdan kurtardim kimseye de borç olarak atmadim sevmeleri o yüzdendir beni. Hasetlik sizin olsun hadi selamet ile
Ben yeri geldiğinde basketbol oynayın derim aynen futboldan devamlı yattiklari gördüğüm için bazı kişilere. Bu da onların faydasınadir. Fakat senin attığın mesajın bunlarla pek alakası yok sana söyleyeyim senin içinde fesatlık olduğunu sezdim ben herkez sponsor oluyor diye kıskandığıni düşünüyorum mesajın başka bir anlam içermiyor. Senin gibi düşünen varsada kimse kimseye durduk yere böyle güzellikler yapmaz bunu düşünebilirseniz yeterli. Hadi Eyvallah ✋Para attığın zaman basket oynayin diyorsun arkadas birak millet keyfi neyi istiyorsa onu oynasın emin ol suan ben sna boşa konuşmuyorum senden ne aldıysam hepsini zamanı gelince sana takdim etcem o konuda rahat olabilirsin
Arif Efendi gibi bi veliye 5k lik rol actirsaydin forumda tüm konular bereketlenirdi gidip darwinci gayrimuslumlere atmışsın alacağın olsun Mülayim abi.@sinansrml63 ye 5 k rol açtırdıktan sonrada bunun gibi kendi kendine triplere girenler oldu. Herşey paraya endeksli demekki bu şahıslarda. Ha benim umrumda bile olmaz da bir dost söyleyince cevap verme gereği duydum. Tamamen kıskançlık kokan bir kelime, sponsorlarla ayakta duruyormuşum🙂 sevdiklerinden atıyorlar adamlar vefalı hasetlik yok içlerinde. Herkes bir değil ama şu söz çok güzel tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Benim için de böyleydi bir dost uyarınca farkettim 🙂
Ayrıca ben yeri geldiğinde 100 tl ye rol açan adamım Sinan a takıldığımi bilmeyen yoktur sen dolmuş veya dolduruşa gelmişsin benim buradaki insanlara faydadan başka bir şeyimiz dokunmayan adama artistlik yapma peşindesin yakışmadı selamet ileSende dağıtıyorsun ve yeri gelince alıyorsun ama insanların gücü 250 300 e anca yetiyor adama gelip 250 rol mu yapılır diyorsun ayıptır bu herkes kendi gucu neyse ona göre roller aciyor herkes senin gibi yüksek roller açamıyor maalesef senin bu davranışın benim hoşuma gitmedi bu belirttim dayanamadım
Zamanı geldiğinde olur inşallah hocam ama iyi üfleyememişsin haArif Efendi gibi bi veliye 5k lik rol actirsaydin forumda tüm konular bereketlenirdi gidip darwinci gayrimuslumlere atmışsın alacağın olsun Mülayim abi.
Dost takiliyorum öyle. Canin sagolsun senin. Aramizda kalsin, köylü bilmesin, Arif Efendi den anca bu kadar üfürük çıkıyor biraz daha zorlarsam arkayı yirtacagiz dost çaktırma.Zamanı geldiğinde olur inşallah hocam ama iyi üfleyememişsin ha
Iyi ufleseydin geliyordu rollerde ufleyemedin isteDost takiliyorum öyle. Canin sagolsun senin. Aramizda kalsin, köylü bilmesin, Arif Efendi den anca bu kadar üfürük çıkıyor biraz daha zorlarsam arkayı yirtacagiz dost çaktırma.
Ya ben neden kıskanayım seni kim sana sponsor olursa olsun bu beni alakadar etmez yanlış düşünüyorsun bende fesatlık yok içimde olanı dile dokuyorum bazıları susuyor ama ben konuşuyorum varsın yanlış tani bizi sorun yokBen yeri geldiğinde basketbol oynayın derim aynen futboldan devamlı yattiklari gördüğüm için bazı kişilere. Bu da onların faydasınadir. Fakat senin attığın mesajın bunlarla pek alakası yok sana söyleyeyim senin içinde fesatlık olduğunu sezdim ben herkez sponsor oluyor diye kıskandığıni düşünüyorum mesajın başka bir anlam içermiyor. Senin gibi düşünen varsada kimse kimseye durduk yere böyle güzellikler yapmaz bunu düşünebilirseniz yeterli. Hadi Eyvallah ✋
Bende yıllardır burda aktifim ve kimseye de bir yanlışım olmamış bu zmanana kadar benimde çok faydam dokundu burdaki insanlara ben dolduruşa gelmem yanlış olan şeyleri görünce o yanlış konuları konuşmak tan çekinmem seninde söz misal bir iki yanlış kelimelerini gördüğüm için bunları dile getirdim ama bir laf vardır bizde her dediğin doğru olsun ama her doğru heryerde söylenmez sana söyledik hata ettikAyrıca ben yeri geldiğinde 100 tl ye rol açan adamım Sinan a takıldığımi bilmeyen yoktur sen dolmuş veya dolduruşa gelmişsin benim buradaki insanlara faydadan başka bir şeyimiz dokunmayan adama artistlik yapma peşindesin yakışmadı selamet ile
Dost seni de Mülayimi de severim olur yanlış anlaşılmalar, eleştiriler olur, niyetler iyi olsun önemli olan o. Mesela bana sahte hoca diyenler oluyor arada anlayisla karsiliyorum.Ya ben neden kıskanayım seni kim sana sponsor olursa olsun bu beni alakadar etmez yanlış düşünüyorsun bende fesatlık yok içimde olanı dile dokuyorum bazıları susuyor ama ben konuşuyorum varsın yanlış tani bizi sorun yok
Sağlık olsun dostum