- 1,441
- 1,560
- 113
Hesabı paylaşmaya gerek var mı?Bence senin paran kalmadı sabri
Hesabı paylaşmaya gerek var mı?Bence senin paran kalmadı sabri
Takılıyorum Sabri keyfine bakHesabı paylaşmaya gerek var mı?
Insallah tekrar 40k vurirsun krallHesabı paylaşmaya gerek var mı?
Hadi kardeşim işimiz gücümüz varGelirse baska siteye atar son 2 adimi baska yerde yapariz
@Batugs09 @bedof34 @AllanSaintMaximin @zeisy @Athena
5 kisi 250 veririz ulaaa
Dedik ve 90 da gol oldu bu gelseydi son iki adim basket olacakti tuh belki de son adimi yapacaktim basketleHadi kardeşim işimiz gücümüz var
Rüyamda 150k kazanmıştım ve durmuyordum 1 milyon yapmaya çalışıp hepsini kaybediyordum rüyada bile kafa çalışmıyor çeksene işteHadi kardeşim işimiz gücümüz var
Bolsans
Sağlık olsun da belliydi kanka biri 3.lig takımı biri 1.ligDedik ve 90 da gol oldu bu gelseydi son iki adim basket olacakti tuh belki de son adimi yapacaktim basketle
Gecmis olsun sinanimDedik ve 90 da gol oldu bu gelseydi son iki adim basket olacakti tuh belki de son adimi yapacaktim basketle
Kismetimiz kotu kapanmis ilk adimi zar zor gectik son gunler bu sefer 2 yi gecemedikLose geçmiş olsun kral @sinansrml63
90 da gelmwyeydi bariSağlık olsun da belliydi kanka biri 3.lig takımı biri 1.lig
Bende geldim hacı sinan 😔😔Gelirse baska siteye atar son 2 adimi baska yerde yapariz
@Batugs09 @bedof34 @AllanSaintMaximin @zeisy @Athena
5 kisi 250 veririz ulaaa
Vay lose mu knk 😒Kismetimiz kotu kapanmis ilk adimi zar zor gectik son gunler bu sefer 2 yi gecemedik