- 48,429
- 15,767
- 113
Cekim gelmedi@sinansrml63 güncelleme bitti
Cekim gelmedi@sinansrml63 güncelleme bitti
Tacizden korunmanın yolları adlı kitabim raflardaMalesef millet parasini kaybedip kaybedip gelip tacize basliyor hfg
Saldiriya ugramadan once saldiriya mi gecmek lazimTacizden korunmanın yolları adlı kitabim raflarda
Rolling başlığı değil kupon paylaşım alanını seçip gelirse ben iki kişi seçer atarım isteyen takiplesin tarzı bir şey yapmalıydınSaldiriya ugramadan once saldiriya mi gecmek lazim
ben saldırı yapmadım dost göz önünde bulunursa sevinirim puahahsSaldiriya ugramadan once saldiriya mi gecmek lazim
Onun farki nasıl bir şey kanka orda da linç yerdi deRolling başlığı değil kupon paylaşım alanını seçip gelirse ben iki kişi seçer atarım isteyen takiplesin tarzı bir şey yapmalıydın
Dm atmaları vs ağır saçmalık belki ordan açsa kimse iplemezdi bu kadarOnun farki nasıl bir şey kanka orda da linç yerdi de![]()
Aynen liste tutsak herkese para versek de linc yiyoz sikayet ediliyozOnun farki nasıl bir şey kanka orda da linç yerdi de![]()
Bombacı gibi geç cascade altyapısına kafan rahat etsin ne limit ne bişey ne belge ne kolpa ne hesaptan para sıfırlama siz niye hâlâ böyle betco falan oynuyorsunuz aga ya tuhaf yani bonus kıt biliyorum ama gerçekten buram buram kalite kokuyor cascade altyapısıUfak capli sorunlar vwrmis panelde ibsn bilgim gorunmemis ayni yontem tekrar cekim ver dediler
Bu ortam maalesef böyleAynen liste tutsak herkese para versek de linc yiyoz sikayet ediliyoz
Enjoy dimi bu siteUfak capli sorunlar vwrmis panelde ibsn bilgim gorunmemis ayni yontem tekrar cekim ver dediler
Geldi betboxa attikEnjoy dimi bu site
Bol şanslar aga sonu guzel olsun172 imis
bol sanslar172 imis