- 14,254
- 3,809
- 113
Güncelleme var dedilerse kacmak lazım bekletirler bekletirken dayanamayıp kaybederiz bonussuz oyniycaz o zaman bence 1x en temiziBetco da guncelleme zar zor bunlara basabildik cekimde kipirdama yok patlamaktan korkuyoz
Güncelleme var dedilerse kacmak lazım bekletirler bekletirken dayanamayıp kaybederiz bonussuz oyniycaz o zaman bence 1x en temiziBetco da guncelleme zar zor bunlara basabildik cekimde kipirdama yok patlamaktan korkuyoz
Aga şu kayıp bonusu hiç düşünme rüzgarı arkana almışsın halledersin senBetco da guncelleme zar zor bunlara basabildik cekimde kipirdama yok patlamaktan korkuyoz
Kankaa betco güncelleme varmış elimizde değil ki@sinansrml63 ağaç ettin bizi Sinann
Biliyom kankam takılıyorum sinanaKankaa betco güncelleme varmış elimizde değil ki
Burası hep böyle aga biliyorsunOrtada para yok millet kollari sivamis 😀
Herkes çok istekli ben bütün gelecek planlarımı bu role bağladim meselaOrtada para yok millet kollari sivamis 😀
Kanka acelesi yok istersen uyku molası versin herkes öğlen buluşalımYahu betco guncellemede destek oyle dedi belki oglen bu para gelir bi de daha son adimi yapamamosiz nedir bu etiketler dm er yine
Malesef millet parasini kaybedip kaybedip gelip tacize basliyor hfgBurası hep böyle aga biliyorsun
Marketin önünde bekliyoruz @sinansrml63 @Athena dimi dost ??Herkes çok istekli ben bütün gelecek planlarımı bu role bağladim mesela
Roll kafa da gumlese ne olacaktı mesela merak ettim ne gibi planlar vardı akıllar da 😅😅Malesef millet parasini kaybedip kaybedip gelip tacize basliyor hfg
Ben direkt emlakcinin önündeyim dost Sinan bana parayı atar Atmaz evi tutuyorum
Bol şans dost1 30.5 alt 2.ceyrek
Kanka hangi semt Sinan şimdi Yuksek oran patlatır Nişantaşı yakınlarına bakBen direkt emlakcinin önündeyim dost Sinan bana parayı atar Atmaz evi tutuyorum