- 48,707
- 15,869
- 113
@Mülayim6060 sponsorlugunda 3 kisi 250 veririz basarirsak
Bol şans@Mülayim6060 sponsorlugunda 3 kisi 250 veririz basarirsak
Başar dostumAdım 1
ooo diğer hafta açsaydin rolu😀@Mülayim6060 sponsorlugunda 3 kisi 250 veririz basarirsak
Hesaplarda sikinti vardi usta dua et başaralım 500 geri verecem yine roll yap diye 😃ooo diğer hafta açsaydin rolu😀
Bende yeni attın roll ücretini diyip sana salça olacaktım az daha kanka skkddmdmdooo diğer hafta açsaydin rolu😀
Buna mesela oynadın 10 dk sonra kar ile bozsam problem oluyor mu bro meraktan soruyorum ?Adım 1
Yok dün akşamki rolden😊Bende yeni attın roll ücretini diyip sana salça olacaktım az daha kanka skkddmdmd
Hadi bakalım bol şanslar yaparsın senHesaplarda sikinti vardi usta dua et başaralım 500 geri verecem yine roll yap diye 😃
Bozarsin yakalarsan ggfBuna mesela oynadın 10 dk sonra kar ile bozsam problem oluyor mu bro meraktan soruyorum ?
Sag ol aminnHadi bakalım bol şanslar yaparsın sen
dün akşamdan 2k yapcam dedim yaptım bugunde açarım yarım saateYok dün akşamki rolden😊
Bu kez bana ödül at brocan sendeyim boş geçme benimde bu gece roll açmam lazım krizim tuttu 🤣🤣dün akşamdan 2k yapcam dedim yaptım bugunde açarım yarım saate
Rol yapmayı bilmeyen arkadaş ne yapti yattı mi onun kuponndün akşamdan 2k yapcam dedim yaptım bugunde açarım yarım saate
TemisssGelsin be 2 basket yapariz 2k cekeriz 3 kisi 250 mulayim abiyede 500 bana 750 yeter 😀
Boşa rol yapin demedik size 😀dün akşamdan 2k yapcam dedim yaptım bugunde açarım yarım saate
Malesef yatmistiRol yapmayı bilmeyen arkadaş ne yapti yattı mi onun kuponn
Yata yata öğrenecek o zamanMalesef yatmisti