- 687
- 172
- 43
çok iyi gidio bi bok dönmezse gelir gibi
Oooo geliyormuPara kaybedecem aci cekiyom nasil listecalayim 😁
TebriklerBu adim geldi sonuclansin 2. Adimda takip edersiniz simdi yorulmayin 😁
200 borc ver o zaman dagitimi halledek hfgfSinan ilk adimda bitir bosver puahhaha
Liste açık mi geleyimBu adim geldi sonuclansin 2. Adimda takip edersiniz simdi yorulmayin 😁
Daha alinmadi liste 2. Admmda alinacaktir bu adim cok easy olduListe açık mi geleyim
Bol şans o zamanDaha alinmadi liste 2. Admmda alinacaktir bu adim cok easy oldu
Biraz oynayis tarzima bak sen yaslanmissin boynuz kulagi gecti ahdjagasOha la sinan helallal
Bu ara benden kotusu olamaz basiret baglandi sinanim sen ayakta tutucan biziBiraz oynayis tarzima bak sen yaslanmissin boynuz kulagi gecti ahdjagas
Bu aralar iyi değilsin senBu ara benden kotusu olamaz basiret baglandi sinanim sen ayakta tutucan bizi
Yaşli kurtsun bir sey olmaz sen varken bize is düşmez 😁😁Bu ara benden kotusu olamaz basiret baglandi sinanim sen ayakta tutucan bizi
Yani pusuya yatacan alt olan perden sonra o takima sapliyacan 😁Adamlar sadece 1 per alt yappti onda da biz oynadik puahhah
Tamam sinanim yapariz takviyelerinle puhahhaYani pusuya yatacan alt olan perden sonra o takima sapliyacan 😁
nazar vardir dost ustundrAdamlar sadece 1 per alt yappti onda da biz oynadik puahhah