- 4,348
- 1,000
- 113
146
Sen yapma bari kardeşim ya, bu adam Dünya kadar kişiye para gönderdi işler kötüye gidince 3-4 kişiden 300 500 TL borç alıp dönüş yapamadı adını dolandırıcıya çıkarıp banlattilar. Hepimiz kumarciyiz süreci hepimiz yaşıyoruz Allah herkese biraz vicdan versin başka bir şey demiyorum..Bu adam bi ara banlanmisti forumu dolandırıp 500t de borcu var ne diosun @sinansrml63 ya hakkk
Demir kilot ihracatına başladım, sayende siparişler arttı forumda. Yakinda zengin olacağım. Bi anlık gaflete mi düştün ne oldu cok özel değilse, özelden yazarsın bi ara. Şaşirdim. Bir de olayı senden dinlemek isterim.Inananlar otede dursun yorumlari gordum guldum senin demirden kilot yorumun da efsoydu
Amin amin insanlara vijdan ve akıl versin 20k dagitmisti 1 ayda bi kereSen yapma bari kardeşim ya, bu adam Dünya kadar kişiye para gönderdi işler kötüye gidince 3-4 kişiden 300 500 TL borç alıp dönüş yapamadı adını dolandırıcıya çıkarıp banlattilar. Hepimiz kumarciyiz süreci hepimiz yaşıyoruz Allah herkese biraz vicdan versin başka bir şey demiyorum..
Tamm kral pardon @bedof34Sen yapma bari kardeşim ya, bu adam Dünya kadar kişiye para gönderdi işler kötüye gidince 3-4 kişiden 300 500 TL borç alıp dönüş yapamadı adını dolandırıcıya çıkarıp banlattilar. Hepimiz kumarciyiz süreci hepimiz yaşıyoruz Allah herkese biraz vicdan versin başka bir şey demiyorum..
Olayi yonetim isterse belki onlara anlatirim bizde ifsa olayi yoktur sal bos verDemir kilot ihracatına başladım, sayende siparişler arttı forumda. Yakinda zengin olacağım. Bi anlık gaflete mi düştün ne oldu cok özel değilse, özelden yazarsın bi ara. Şaşirdim. Bir de olayı senden dinlemek isterim.