- 31,261
- 28,837
- 113
As kardeşim hat değiştirmedim. Wp eski noya kayıtlı idi sadece güncelledim. Sen naptın@Fterim1905 naptın lan selamlar kardeşim hat mı değiştin
As kardeşim hat değiştirmedim. Wp eski noya kayıtlı idi sadece güncelledim. Sen naptın@Fterim1905 naptın lan selamlar kardeşim hat mı değiştin
Niyet önemli kardeşim. Alt takımlarını Ferdi yesin varlığın yeterListe yaptık ta bizim liste ise yaramadı pek hocam puaha
Naber golcü metinOoooo Fatih terim hoca
Ferdiyi ozlemlen anıyoruz hocam puhhaa seviliyorsun dikkat et kendineNiyet önemli kardeşim. Alt takımlarını Ferdi yesin varlığın yeter
Sen de dostFerdiyi ozlemlen anıyoruz hocam puhhaa seviliyorsun dikkat et kendine
Onun hakki hocam a at abuzer pek parayi seven adam değil zaten@sinansrml63 bitek @Abuzerkömürcü kaldi
Ben Abuzer kadayıf in Multisiyim alayım ödülü@Abuzerkömürcü @Calypso13 paranız bende beyler haberiniz ola
Adamın parası kardo Sinan derse atarm 😂Onun hakki hocam a at abuzer pek parayi seven adam değil zaten
Abuzer kardeşimiz 3 gün arar beni o parayı yersem dostOnun hakki hocam a at abuzer pek parayi seven adam değil zaten
İyi nolsun yaşlandık gol atamiyoruzNaber golcü metin
Demek seni de yedeğe aldılar heİyi nolsun yaşlandık gol atamiyoruz
Ödül atmadiklarini mı hatırladınDurun kapqtmayin konuyu
Napalim gençler daha hızlıDemek seni de yedeğe aldılar he