- 16,127
- 17,928
- 113
Kaşınıon valla erhanım : )) gece gece uğraşma kalp kırma boşverDeprem de kıyamet gibidir her an olabilir kardes bir daha beni alıntı yapma lutfen
Kaşınıon valla erhanım : )) gece gece uğraşma kalp kırma boşverDeprem de kıyamet gibidir her an olabilir kardes bir daha beni alıntı yapma lutfen
Beni seçsin çok ihtiyacım var 3 saattir kumar oynamadımKazanc varsa gerisinin önemi yok birileri faydalanir illa
Apocum nasil dayandin 3 saatBeni seçsin çok ihtiyacım var 3 saattir kumar oynamadım
Uyuyarak yoksa zaman geçmiyorApocum nasil dayandin 3 saat
Arkada oynuyorsundur yeme bizi simdi puahhaBeni seçsin çok ihtiyacım var 3 saattir kumar oynamadım
Yok laaaArkada oynuyorsundur yeme bizi simdi puahha
Ben biliyorum 50 km bizim malzeme uyurken sondaj yapıp yatıyorum o titreşim ilk bana geliyo adaşBiladel insanoğlu nerden bilsin ne zaman deprem olacağını
Bende en son dün gece oynamıştım maalesef senden beter durumdayim sponsor a el sallayalım bari bizi secsin puahaYok laaa![]()
Bu aralar herkes uzman olmus valla eniste puabaBen biliyorum 50 km bizim malzeme uyurken sondaj yapıp yatıyorum o titreşim ilk bana geliyo adaş
Amq 4 gün önce kumarı bıraktın şimdi muz bekliyorsun 8,5 k vurup çip etmişsin haberimiz olmamış zaten yazık 🥺🙉🙉@sinansrml63 alo 🍌 lar nerede kaldı
Herkese bol şansÇekim geldi simdi liste için bakalim kimleri sececek
Sımdı geldım secılmezsem adalet yokturÇekim geldi simdi liste için bakalim kimleri sececek
Daim olsun ne diyelmÇekim geldi simdi liste için bakalim kimleri sececek
Tam etiket atıyordum vallaSımdı geldım secılmezsem adalet yoktur
OlmuyrrrrrrrDaim olsun ne diyelm
KesınTam etiket atıyordum valla
Bizim bakiyeyi sildiler 4 saat evvel moraller 0 bu şans parasının vereceği motivasyona ihtiyacım varBeni seçsin çok ihtiyacım var 3 saattir kumar oynamadım
Olur olur ne diyelm 🥳🥳Olmuyrrrrrrr