- 13,754
- 9,200
- 113
La kazansam zaten yazarm 😂4 kere çüküldüğüne göre sende iyi para varmış bu akşam insan yazar ortalığı kasıp kavuralım 👎🤞🏽🤞🏽
La kazansam zaten yazarm 😂4 kere çüküldüğüne göre sende iyi para varmış bu akşam insan yazar ortalığı kasıp kavuralım 👎🤞🏽🤞🏽
Onu diyorum kaybetmeye para varmış en azından asjjsajs yengemi bi 500 dolandır Betcool alalım şu 200 leriLa kazansam zaten yazarm 😂
Benim payim 1k kaldi abuzere soyle cabuk iban atsin forumdan kaciyomSinanım senin paydan da bi 150 çalışır mı
Ara ara Deniyorum ama zor GibiAmq 4 gün önce kumarı bıraktın şimdi muz bekliyorsun 8,5 k vurup çip etmişsin haberimiz olmamış zaten yazık 🥺🙉🙉
Uyuyor yengen ben nobettym oğlana 🙂↕Onu diyorum kaybetmeye para varmış en azından asjjsajs yengemi bi 500 dolandır Betcool alalım şu 200 leri
Katlayamazsak para lazımmmm
Bende atayımBenim payim 1k kaldi abuzere soyle cabuk iban atsin forumdan kaciyom
Senin payın 500Benim payim 1k kaldi abuzere soyle cabuk iban atsin forumdan kaciyom
Abuzer nereye atacak yatıp uyudu o çalışıyorBenim payim 1k kaldi abuzere soyle cabuk iban atsin forumdan kaciyom
Usman atsın işte hepsini adam uyumuş galibaBenim payim 1k kaldi abuzere soyle cabuk iban atsin forumdan kaciyom
BenBana kizmayin sponsir oyle bakip isim cikardi ben anca dun kazandigim fejar ve oguzhani ekledim
Bircumu oduyom 3 paket sigsra da aldim abuzer gelene kadar dagitimida bitirmesem iyi yggSenin payın 500
Başkasına attırBenim payim 1k kaldi abuzere soyle cabuk iban atsin forumdan kaciyom
Tamam kankaBircumu oduyom 3 paket sigsra da aldim abuzer gelene kadar dagitimida bitirmesem iyi ygg
Ulan bu saate sıgarayı nerden aldın polımcı ahahBircumu oduyom 3 paket sigsra da aldim abuzer gelene kadar dagitimida bitirmesem iyi ygg
Sizin orda gececi marketler yok mu yoksaUlan bu saate sıgarayı nerden aldın polımcı ahah
Sana atalım dmBircumu oduyom 3 paket sigsra da aldim abuzer gelene kadar dagitimida bitirmesem iyi ygg
Köydeyım şuan öle bısı yok cekırge var gece ötüyoSizin orda gececi marketler yok mu yoksa
YakışırDur bi roll açim de zengin olim hemen seriden