- 6,345
- 5,235
- 113
Konu açamadım bile hahahDaha top yere düşmeden lose oldu resmen seninki sağlık.olsun be dost
Konu açamadım bile hahahDaha top yere düşmeden lose oldu resmen seninki sağlık.olsun be dost
Öyle dost spor candır vala slot aviator ev yakandirHelal valla 150 yi 1k yapti bile adam
Tebrikler@Daimon won kilit
Günaydın günaydın cihanımOoooo günaydın
Gonderde biraz tütün alak dost akşama sigaramiz yok kesenize bereket katkıda bulunan dostlara
Bide mac yok diye bu olabilir ama bence bundan sonra odul alan kisiler rol açsın maksat dagitimda dostlarımızın sayısı artsinGonderde biraz tütün alak dost akşama sigaramiz yok kesenize bereket katkıda bulunan dostlara
Kural varsa uyalım dost açarız rol sıkıntı yokBide mac yok diye bu olabilir ama bence bundan sonra odul alan kisiler rol açsın maksat dagitimda dostlarımızın sayısı artsin
Yok kural yok bundan sonrası için diyorum dostumKural varsa uyalım dost açarız rol sıkıntı yok
Yok bu seferlik madem tutun alacan sigara al yoksa erhanin rolunu erhani etiket atarak roll actirmayi dusunuyorduk afiyet olsunKural varsa uyalım dost açarız rol sıkıntı yok
Tesekkurler dostum bizden de sana gelir rollendirme yakında seviliyorsunYok kural yok bundan sonrası için diyorum dostum
Kazancın daim olsun reis 🔐@Daimon won kilit