- 20,430
- 12,373
- 113
Siponsora bol şanslar sinocan senin payından bir çöküntüm var bu geceeee açız 🤣🤣Sponsorumuzun freebet kuponu baskete ve benficaya kaldi
Siponsora bol şanslar sinocan senin payından bir çöküntüm var bu geceeee açız 🤣🤣Sponsorumuzun freebet kuponu baskete ve benficaya kaldi
Nasıl gelmedi baremler 190 lardaydi
Basket bu iste 3 dk sayi atmadilarNasıl gelmedi baremler 190 lardaydi
Promosyon mu hocam bu hangi siteSponsorumuzun freebet kuponu baskete ve benficaya kaldi
Bizim arkadsin kuponu yuksek yatirimlar yapiyor ondan boyle freebetler veriliyorPromosyon mu hocam bu hangi site
Ulabayıs.com'dan 2K para çekecektim ya bir kardeşimin hesabı bir benim hesabım yoğun boks maçını ilk yarı 1,5 üstü birinde Birinde de 2,5 üstü gelirse sayılmıyor böyle bir şey yok ya 2K para gidecek ya avrupa lig maçı olduğu için sayılmıyormuş geçersiz sayılacakmış inşallah gönderirlerBizim arkadsin kuponu yuksek yatirimlar yapiyor ondan boyle freebetler veriliyor
Cok sacma davraniyor altyapilar artukUlabayıs.com'dan 2K para çekecektim ya bir kardeşimin hesabı bir benim hesabım yoğun boks maçını ilk yarı 1,5 üstü birinde Birinde de 2,5 üstü gelirse sayılmıyor böyle bir şey yok ya 2K para gidecek ya avrupa lig maçı olduğu için sayılmıyormuş geçersiz sayılacakmış inşallah gönderirler
Sayılmıyorsa niye oynatıyor değil miCok sacma davraniyor altyapilar artuk
Bol şanslarSponsorumuzun freebet kuponu baskete ve benficaya kaldi
Ulabayıs com site miUlabayıs.com'dan 2K para çekecektim ya bir kardeşimin hesabı bir benim hesabım yoğun boks maçını ilk yarı 1,5 üstü birinde Birinde de 2,5 üstü gelirse sayılmıyor böyle bir şey yok ya 2K para gidecek ya avrupa lig maçı olduğu için sayılmıyormuş geçersiz sayılacakmış inşallah gönderirler
İyi para varmış ve şansımıza tukurimSponsorumuzun freebet kuponu baskete ve benficaya kaldi
Sağlık olsun reis