- 21,808
- 12,892
- 113
Ne diyüüüün snenajsnsnDost 6 kişi 500 demiş herhalde zaten hemen hemen o kadar varız sanırım inşallah biz de nasiplenebiliriz terse düştük yine 😅
Ne diyüüüün snenajsnsnDost 6 kişi 500 demiş herhalde zaten hemen hemen o kadar varız sanırım inşallah biz de nasiplenebiliriz terse düştük yine 😅
Ne gibi kankamNe diyüüüün snenajsnsn
@sinano63 brocan doğru demiş konu kitlensin istediğin insancıklara kendin ulaş boş muhabbetler dönmesin ✍✍Buralar karışır kesin kapansın konu özelden ulaşır
Eskisi gibi yaptigin cekilisleri ozledik uggDost 6 kişi 500 demiş herhalde zaten hemen hemen o kadar varız sanırım inşallah biz de nasiplenebiliriz terse düştük yine 😅
@Kemal34 aranan kan geldi 6 kişiyi sayıyoruzTebrikler sabah 07 00 den beri takipteydik gelmis nihayet puhhaa
+1 yorumları ağzım açık şaşırmış vaziyette okuyorumBuralar karışır kesin kapansın konu özelden ulaşır
??Arkadaş çekiliş yapar kendisi googledan
Daim olsun dost tebrikler kesene bereket5 kişiye ulaşcam takip edenleri bizzat kendim gördüm hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum en güzelleri sizi bulsun hayırlı geceleriniz olsun
sen kesinsin dostum
Kesene bereket reis5 kişiye ulaşcam takip edenleri bizzat kendim gördüm hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum en güzelleri sizi bulsun hayırlı geceleriniz olsun
@Shellac konu kilit karışmadan 🤣🤣5 kişiye ulaşcam takip edenleri bizzat kendim gördüm hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum en güzelleri sizi bulsun hayırlı geceleriniz olsun
La hasim kızar sonra biz ufaktan yol alalım puhha
Eyvallah reis kesene bereket şansın bol olsunsen kesinsin dostum