Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Silinen Facebook Mesajları Karşı Tarafta Görünür Mü

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Ya ben bir bok yedim mesajı sildim ama şunu merak ediyorum mesajı sildiğim karsı tarafta gözükürmü. çünkü salak gibi yazmamam gereken bir hatuna gönderdim.

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Ya ben bir bok yedim mesajı sildim ama şunu merak ediyorum mesajı sildiğim karsı tarafta gözükürmü. çünkü salak gibi yazmamam gereken bir hatuna gönderdim.
iki taraf için de sil diye bir şey varsa görünmez

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,450
6,739
113
Herkesten sil yapmadıysan geçmiş olsun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
haklısında benim cesaretim yok açılamadım bir türlü. salak gibi mesaj atayım dedim ondanda pişman olup sildim. mesajla oluncak iş değil.
Yav takma sende gönlü olan mesajla da yazsan okey der. Sende gönlü olmayanın dibinden ayrılma gene okey demez

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
İlişkilerde kadınları çok yüceltiyoruz gözümüzde gereksiz yere. Olduğun gibi davranıp teklif edersin yok derse bu zaten ilk reddedilişim değil diyip yoluna bakarsın miss
tabii ki öyle imparator. daha büyük dertler var demin hesaplara bloke gelmiş ama hala burda muhabbete giriyoz 😀😀

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
230
43
Dost ne yaptın ANA AWRAD KÜFÜRMÜ ETTİN 👀 ve salam

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
tabii ki öyle imparator. daha büyük dertler var demin hesaplara bloke gelmiş ama hala burda muhabbete giriyoz 😀😀
Aynen öyle erkeğin tek derdi maddiyat olmalı çünkü parasız erkeği artık anası bile sevmeyebilir. Maddiyatı iyi olan erkek zaten diğer alanlarda yetersiz olsa bile o parası her açığını kapatır