Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıkı Tutunun Düşüyoruz

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,513
1,048
113
Son iki aydır ne zaman para atsam siteye batiyorum. Bu para keyfi paralarda olmuyor borç üstüne borç ekliyor. Şu lanet şeyi hiç oynamamıs olmak için Allah'a yalvarıyorum her gün. Kumar bağımlısı değilim ama hiçbir şeyi toparlayacak gücüm yok. Borcum başımı aşmış. Bana geliyor 1kat borcun taksiti 10kat ulan çalış çabala yetmiyor denemek zorunda kalıyoruz çünkü elimizdeki o odesek banka güler bunu mu veriyorsun diye, kumar deniyoruz o da gidiyor. Wild wild richies, wild gest sürekli verirken resmen bana kapandilar. Ulan spor deneyim diyorum en olmayacak maçlar kaybediyor. Kumarı bırakıp, çalışıp ödesem bitmiyor a.k. yapılandırmaya şuna buna girmedi daha ama girerse oradan da çıkışı yok. Çok çaresizim var mı bunları yaşayan, artık kafayı yiyeceğim.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Son iki aydır ne zaman para atsam siteye batiyorum. Bu para keyfi paralarda olmuyor borç üstüne borç ekliyor. Şu lanet şeyi hiç oynamamıs olmak için Allah'a yalvarıyorum her gün. Kumar bağımlısı değilim ama hiçbir şeyi toparlayacak gücüm yok. Borcum başımı aşmış. Bana geliyor 1kat borcun taksiti 10kat ulan çalış çabala yetmiyor denemek zorunda kalıyoruz çünkü elimizdeki o odesek banka güler bunu mu veriyorsun diye, kumar deniyoruz o da gidiyor. Wild wild richies, wild gest sürekli verirken resmen bana kapandilar. Ulan spor deneyim diyorum en olmayacak maçlar kaybediyor. Kumarı bırakıp, çalışıp ödesem bitmiyor a.k. yapılandırmaya şuna buna girmedi daha ama girerse oradan da çıkışı yok. Çok çaresizim var mı bunları yaşayan, artık kafayı yiyeceğim.
Herkes öyle aga,aksini söyleyen yalan konusuyordur

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Gelsin diye daha fazlası gidicek,ama işte önemli olan iraden o da burada kimsede yok

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
slot zengin işi bizim sorunumuz bağımlılığı kabul etmemek.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,122
84,869
113
Her kumarbazin geçtiği evreler ya durumu kabul edip kumarı birakcan ya da aynı hayatı yaşamaya devam edicen