http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şikeci Bolivar

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
Bu bolivar namussuzu benimde 38 oranlık cillop gibi kuponumun başını yedi. Manyak vurgun oluyordu. Bırakmadı bu şikeci pezolar
aynı kaderi yaşamışız. sen yine maçın sonlarına doğru oynamışsın oran yüksekken. ben 1.30 dan yattım:)

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
Güney Amerika da böyle ama topun oyunda kalma süresi 50.60 dakikadır zaten ortalama tüm maçlarda
Hangi 50-60 bro ? Bizim ligde bile ortalama 45-50 idi bir aralar. Hatta çoğu maç 40-45 arasıydı. Güney Amerikada maksimum 35-40 dır daha az olabilir daha fazla olmasının matematiksel olarak imkânı yok.

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
Hangi 50-60 bro ? Bizim ligde bile ortalama 45-50 idi bir aralar. Hatta çoğu maç 40-45 arasıydı. Güney Amerikada maksimum 35-40 dır daha az olabilir daha fazla olmasının matematiksel olarak imkânı yok.
ya bizim ligde yine hakkını veriyim güzel uzatma veriyolar. bu güney amerika maçlarında oyun oynanmıyo. mesela 4 dk uzatma veriyo bunun 3 dakkası değişiklikle yatmayla geçiyo 3.59 da bitiriyo herif. şaka gibiler.

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
ya bizim ligde yine hakkını veriyim güzel uzatma veriyolar. bu güney amerika maçlarında oyun oynanmıyo. mesela 4 dk uzatma veriyo bunun 3 dakkası değişiklikle yatmayla geçiyo 3.59 da bitiriyo herif. şaka gibiler.
Canım kardeşim en son bundan bir kaç ay önce son kalan paramla maç 1-2 iken 3-2 skor aldım dakka 70 den sonra 23 orandan. izlemiyorum maçı takip ediyorum sadece bir anda maç 3-2 oldu 75-76 da 2 dakikada 2 gol tamam dedim süper İnşaallah gol olmaz daha dedim açtım izlemeye başladım sana abartmıyorum son 15 dakikada toplam 1 dakika top oyunda kaldıysa adam değilim. Boyna sakatlık boyna itiş kakış. Yere yatan kalkmıyor işin ilginci mağlup takım daha fazla yatıyor. Dedim kendi kendime oyun çok durdu baya bı uzatma verir dedim hakem 6 dakka verdi ve o 6 dakika da top sadece 15 saniye oyunda kalabildi ve hakem 6 dakika dolar dolmaz çaldı düdüğü. O ligler de oyun falan oynanmıyor dakika 1 de golü bulan sabahlara kadar üstüne yatıyor.

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
gecenin en düşük oranlı 2 maçı, en banko görülen 2 takımı bolivar ve palmeiras evlerinde saçma sapan takımlara kaybettiler. bolivar 1.10, palmeiras 1,30 oranlıydı:)

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
4,856
113
Mafyanın, uyuşturucu , kadın ticaretinin anavatanı olan bu güzide memleketlerin takımlarına oynayarak zaten hatanın büyüğünü yapmışsın.Gecmis olsun