- 4,024
- 1,763
- 113
Nbadada aşırı şike donuyo dost mesela 210.5 üst diyoruz 210 da bitiyo sansmi senceŞikeyi gerçek anlamıyla görmek istiyorsanız gece Meksika basket ve Filipin basket izleyin görün şikeyi
Nbadada aşırı şike donuyo dost mesela 210.5 üst diyoruz 210 da bitiyo sansmi senceŞikeyi gerçek anlamıyla görmek istiyorsanız gece Meksika basket ve Filipin basket izleyin görün şikeyi
Ulan bir kere olumlu cümle kur be surekli agresif yorumlar yapmaNe şikesi ya
Ben gormedigime inanmam
Zaman beni insan suretinde hayvan yaptı
Nasıl hayvan görmediği hakkında tepki gösteremez
Ben de öyleyim
Görmeden inanmam
Agresif olma diyon sonra ulan mi diyon dingilUlan bir kere olumlu cümle kur be surekli agresif yorumlar yapma
Haklisin beyefendi az ılımlı yorumlar yap artık puhhaaAgresif olma diyon sonra ulan mi diyon dingil
evet dogru şike masasında bulundum sen ibizi yakaladın ve bu oyunu bozdunArkadaşlar biraz fitili ateşleyelim.
Altta ki görselde ki maçların ilk yarıları 1-0 bitti maç sonuçları 3-0 bitti FIFA Dünya kupası eleme maçları ya tesadüf şans vs. bu kavramlar artık inandırıcı geliyor mu size ahahahah 😁😁😁
Zehri atıp kaçalım.
Ekli dosyayı görüntüle 838205
Futbol olabilir tabiki ben bunun basket olanını atmıştım zamanında EuroBasket zamanındaArkadaşlar biraz fitili ateşleyelim.
Altta ki görselde ki maçların ilk yarıları 1-0 bitti maç sonuçları 3-0 bitti FIFA Dünya kupası eleme maçları ya tesadüf şans vs. bu kavramlar artık inandırıcı geliyor mu size ahahahah 😁😁😁
Zehri atıp kaçalım.
Sike olmadan kumar olur muArkadaşlar biraz fitili ateşleyelim.
Zehri atıp kaçalım.