http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şike Tescilli Şike

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,672
113
Bu arada maçta şike yok muhtemelen 3ve üzeri sayı fark atması lazımdı çünkü dep o faulü yapmaz normalde niye yapsın maç berabere 15sn var savunur uzatmaya götürür faul yapıyor herhalde onlarınds 3 fark yememesi lazımdı 3lük yerim diye faul yaptı maç temiz
Kanka diğer maça ne diyorsunuz onunda linkini attım

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,672
113
Kanka aynı muhabbet olmuş bilerek uzatmaya götürmüşler averaj muhabbeti son hücum hoca kendini yırtıyor kenarda kullanmayın diye farketmedin mi
Kanka onu farkettim de @Calypso13 diyor ki sportingin kazanması lazımdı diyor Adamlara bilerek kazandırmışlar o zaman 2 sayı öndeyken deplasman faul yaptılar üstüne son hücumu atmadılar bence her halükarda ayarlı maçlar ikiside uzadı falan milleti kandırıyorlar

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,085
1,433
113
Beyler ilk kez bir şikeye canlı canlı şahit oldum maçın son dakikalarını izler misiniz biraz geri sararak 89-89 bilerek atışları kaçırdı 🤣 Fiba bunlara bakmıyor mu ?
adamlar bilerek faul yapıyor 14 sn kala son top için. 1-2 fark yetmiyordur detaylıca gruplarındaki haline bak yoksa bu kadar aleni yapmazlar

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,672
113
Adam forumda darbe planı yapıyor siz hala basket macindasiniz aq
Kanka bi gün amerikan 20.yuzyıl cinayetlerini konu alan belgesel izliyorum adam psikologuna demiş ki dertleşirken bugün gidip okula baskın yapıcam demiş psikolog takmamış hiç deli diyip geçmiş herif harbiden okulda onlarca insanı öldürmüş. O olaydan sonra Abd de psikologlar en ufak şeyden şüphelenirse polise bildirecek diye karar çıkarıyorlar

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,992
11,191
113
Kanka onu farkettim de @Calypso13 diyor ki sportingin kazanması lazımdı diyor Adamlara bilerek kazandırmışlar o zaman 2 sayı öndeyken deplasman faul yaptılar üstüne son hücumu atmadılar bence her halükarda ayarlı maçlar ikiside uzadı falan milleti kandırıyorlar
Ben maclsrin temiz oldugunu dusunuyorum anlattim durumu ama gunry amerika burasi. Her sey olabilir demek istedim

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,529
6,703
113
Beyler ilk kez bir şikeye canlı canlı şahit oldum maçın son dakikalarını izler misiniz biraz geri sararak 89-89 bilerek atışları kaçırdı 🤣 Fiba bunlara bakmıyor mu ?
ohaa üsenmedim actim baktim bariz bilerek son 3 atişida kasitli potanin kenarina atiyor 89-89 skorda birtanesinide potanin demirine kenara hizlica atiyor hahaha resmen bilerek atmamiş bu sporcuya neden boyle birsey yaptin diye sormuyorlar mi