- 2,755
- 1,673
- 113
Serbest kaçırabilir de bu resmen bile bile atmamış bide sırıtıyoBugünkü Sporting Def basketbol maçıda aynı şekilde uzadı amacı çözemedim ama serbest atışları bilerek kaçırdılar
Heh şimdi oldu. Yoksa bu kadar aleni olamazdı dostCorinthians a farkli galibiyet lazim cunku
Bende mackolikten baktım şimdi averajı kotuymuş adamlarınHeh şimdi oldu. Yoksa bu kadar aleni olamazdı dost
Kaç lazım kanka bunlara 4 fark yaptılar deli gibi seviniyorlarCorinthians a farkli galibiyet lazim cunku
Aynen cok bariz kacirmis dostHeh şimdi oldu. Yoksa bu kadar aleni olamazdı dost
3yetiyordu. quimsa sportingi 5,sporting corinthansi 7fark yenmis. corinthians quimsa3 atsa yetiyordu4 atmisKaç lazım kanka bunlara 4 fark yaptılar deli gibi seviniyorlar
faulde kaciran 4/0yapan zenci ust oynamis belli sayı az gelmis uzatmaya goturmus saglam oynamısBeyler ilk kez bir şikeye canlı canlı şahit oldum maçın son dakikalarını izler misiniz biraz geri sararak 89-89 bilerek atışları kaçırdı 🤣 Fiba bunlara bakmıyor mu ?
Öyle bir şike değil bu dostum 89 89da yeterince üst zatenfaulde kaciran 4/0yapan zenci ust oynamis belli sayı az gelmis uzatmaya goturmus saglam oynamıs![]()
O mac sporting galibiyeti yetiyordu ama guney amerika akla gelincr her sey olabilir diyor insan@Calypso13 kanka bu 2. Maça ne diyorsun o da buna benzer uzadı Bugün fena birileri parayı götürdü üstten
Son hücumu bilerek oynamadı rakip takım kanka şok oldum valla öncesinde de 2 sayı öndeyken bilerek faul yaptı üstüne son hucumuda etmedi o zaman esas şike buO mac sporting galibiyeti yetiyordu ama guney amerika akla gelincr her sey olabilir diyor insan