Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şikayet Edecekmiş

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,096
1,972
113
Arkadaşlar bu yavsaga dikkat edin 3 gündür bana özelden yazdı sonra konuyu paraya çevirdi ah bu insaniyetligim beni perişan ediyo bana 250 TL şu sitede promo var bu sitede promo var çekim yapacam.dedi hemen geri yollayacam dedi 2 gündür beni oyaliyo bir de ağzı laf yapıyor çekim işlemde oradan çektim başka sitedeki promoya attım felan filan uzun lafin kısası bu şahısa guvenipte para felan atmayın uyarı niteliğindedir ben 250 tl Batman sende 250 TL ile zengin olmazsın ağzımızda bozmak istemiyorum para alışverişi yasak biliyorum insanlık yaptık
Adamın birde 7k mesajı var adminlere şikayet et dostum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,129
11,888
113
Arkadaşlar bu yavsaga dikkat edin 3 gündür bana özelden yazdı sonra konuyu paraya çevirdi ah bu insaniyetligim beni perişan ediyo bana 250 TL şu sitede promo var bu sitede promo var çekim yapacam.dedi hemen geri yollayacam dedi 2 gündür beni oyaliyo bir de ağzı laf yapıyor çekim işlemde oradan çektim başka sitedeki promoya attım felan filan uzun lafin kısası bu şahısa guvenipte para felan atmayın uyarı niteliğindedir ben 250 tl Batman sende 250 TL ile zengin olmazsın ağzımızda bozmak istemiyorum para alışverişi yasak biliyorum insanlık yaptık
250 TL ile vurgun yapmaya niyetli adam zaten dolandiricidir

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,978
4,561
113
Relax sadece seni dikmemiş. Ama rahat ol bunu nasıl duman edecem iyi izle😂

Ekli dosyalar

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,244
113
Maalesef. Bu saate kadar uyumadigima mi yanayım yoksa ihtiyacım vardı buna iyilik yaptığıma mi yanayim. Ama varya şunu biliyorum ben bunu bunun yanına birakmam
Hiç sorma böyle kahpe evlatlari insanın agzini bozuyor psikolojisini bozuyor merak etme bende bulucam bunu herşeyi mevcut elimde kendini uyanık zannediyor ya babasını aramazsan namerdim

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,244
113
Maalesef. Bu saate kadar uyumadigima mi yanayım yoksa ihtiyacım vardı buna iyilik yaptığıma mi yanayim. Ama varya şunu biliyorum ben bunu bunun yanına birakmam
Geçmiş olsun kardeşim artık ben insanlık yapamiycam hep kaybediyorum sözünün eri adamlara lafım yok ama böyle şerefsizler yasamamali böyle dolandırıcılar yeri yok burada

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,978
4,561
113
Hiç sorma böyle kahpe evlatlari insanın agzini bozuyor psikolojisini bozuyor merak etme bende bulucam bunu herşeyi mevcut elimde kendini uyanık zannediyor ya babasını aramazsan namerdim
Ben farklı bir yol denicem. Yoksa bu daha çok kişinin canını yakar

Bitiklik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
216
43
Aynı mesaj bana da geldi hatta sağlam ana bacı karı kız küfür ettim şimdi girip bakınca küfür etmeyin demişsiniz ne olur ne olmaz diye sildim engelledim :d aç köpeğin biri yolunda hayır ucuza da kapatmaya çalışıyo 10kya şantaj mı olur bu kadar düşük bütçelisini görmedim 😁😁

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,978
4,561
113
Geçmiş olsun kardeşim artık ben insanlık yapamiycam hep kaybediyorum sözünün eri adamlara lafım yok ama böyle şerefsizler yasamamali böyle dolandırıcılar yeri yok burada
Daha vardır dolandirdigi adamlar. Saat erken öğlene doğru 8-10 kişi olur

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Bunun değişik versiyonlarıda var

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
737
355
113
süt kuzusu 😄
arkadaşa çok üzüldüm. istediği haraç ödenmezse devlete şikayet edecekmiş.
Sabah sabah ne güldürdü ya 😄😄😄