Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şikayet Edecekmiş

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Sabah sabah adamın teki böyle yazdı acaba hangi sitenin elamanı?

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,644
1,652
113
aşağıdaki görseli atıp vur engeli anında anlayacaktır..

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Engelleyeli çok oldu ben hangi sitenin calisaniydi acaba onu merak ettim

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
hadi sen şikayette bulun bende bu tehditinle ilgili ayrı şikayette bulunayım de

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,243
113
Arkadaşlar bu yavsaga dikkat edin 3 gündür bana özelden yazdı sonra konuyu paraya çevirdi ah bu insaniyetligim beni perişan ediyo bana 250 TL şu sitede promo var bu sitede promo var çekim yapacam.dedi hemen geri yollayacam dedi 2 gündür beni oyaliyo bir de ağzı laf yapıyor çekim işlemde oradan çektim başka sitedeki promoya attım felan filan uzun lafin kısası bu şahısa guvenipte para felan atmayın uyarı niteliğindedir ben 250 tl Batman sende 250 TL ile zengin olmazsın ağzımızda bozmak istemiyorum para alışverişi yasak biliyorum insanlık yaptık

Ekli dosyalar

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Arkadaşlar bu yavsaga dikkat edin 3 gündür bana özelden yazdı sonra konuyu paraya çevirdi ah bu insaniyetligim beni perişan ediyo bana 250 TL şu sitede promo var bu sitede promo var çekim yapacam.dedi hemen geri yollayacam dedi 2 gündür beni oyaliyo bir de ağzı laf yapıyor çekim işlemde oradan çektim başka sitedeki promoya attım felan filan uzun lafin kısası bu şahısa guvenipte para felan atmayın uyarı niteliğindedir ben 250 tl Batman sende 250 TL ile zengin olmazsın ağzımızda bozmak istemiyorum para alışverişi yasak biliyorum insanlık yaptık
yollama kral gitsinler yatırımsız kod bulup çeksinler.

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
İnsanlık yaptık yavsaga elimden geldigince yardımcı oluyorum bilen bilir ama böyle yavsaklar erkeğin orospulari da 250 TL.icin yapmadıkları soylemedikelri yalan kalmaz
burdaki kimseye insanlık yapma boşver bizdede çekim için bekleyen paralar oluyor para olmuyor kod arıyoruz yatırım şartsız o yazanların çoğu sana yazdığı gibi 4-5 kişiye yazıyorlar alıyorlar kayboluyorlar.