- 5,095
- 1,972
- 113
Dekontlari iste 😁
Engelle gitsin, sen bana 1000 gönder kapansın konu
Sadece anasına bacısına sövmekle olmaz 7 sülalesine giydir bir bok yapamaz m*nakoyduğumunun.
Tokatçı ama küfür hakaret vs etme yeni yöntem ile dava da açıyorlarSabah sabah adamın teki böyle yazdı acaba hangi sitenin elamanı?
Dostum ne kendimi yoracam küfü müfür direk engelledimTokatçı ama küfür hakaret vs etme yeni yöntem ile dava da açıyorlar
Muhtemelen forumda da bir suru kisiye atmisdir
Uyanınca yazarlar buraya
yollama kral gitsinler yatırımsız kod bulup çeksinler.Arkadaşlar bu yavsaga dikkat edin 3 gündür bana özelden yazdı sonra konuyu paraya çevirdi ah bu insaniyetligim beni perişan ediyo bana 250 TL şu sitede promo var bu sitede promo var çekim yapacam.dedi hemen geri yollayacam dedi 2 gündür beni oyaliyo bir de ağzı laf yapıyor çekim işlemde oradan çektim başka sitedeki promoya attım felan filan uzun lafin kısası bu şahısa guvenipte para felan atmayın uyarı niteliğindedir ben 250 tl Batman sende 250 TL ile zengin olmazsın ağzımızda bozmak istemiyorum para alışverişi yasak biliyorum insanlık yaptık
İnsanlık yaptık yavsaga elimden geldigince yardımcı oluyorum bilen bilir ama böyle yavsaklar erkeğin orospulari da 250 TL.icin yapmadıkları soylemedikelri yalan kalmazyollama kral gitsinler yatırımsız kod bulup çeksinler.
burdaki kimseye insanlık yapma boşver bizdede çekim için bekleyen paralar oluyor para olmuyor kod arıyoruz yatırım şartsız o yazanların çoğu sana yazdığı gibi 4-5 kişiye yazıyorlar alıyorlar kayboluyorlar.İnsanlık yaptık yavsaga elimden geldigince yardımcı oluyorum bilen bilir ama böyle yavsaklar erkeğin orospulari da 250 TL.icin yapmadıkları soylemedikelri yalan kalmaz
Haklısınburdaki kimseye insanlık yapma boşver bizdede çekim için bekleyen paralar oluyor para olmuyor kod arıyoruz yatırım şartsız o yazanların çoğu sana yazdığı gibi 4-5 kişiye yazıyorlar alıyorlar kayboluyorlar.