http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigortasız Çalışma Hk.

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
Dostlar bi markette çalışıyorum yanlız sigortam yok ve 3 aydır alacağım parayı vermiyor borçlar birikti inanın bazen burdan ödül felan kazanamazsam dönüşlerde eve yürüyerek gidiyorum aranızda avukat arkadaş var mı huluksal olarak yapabileceğim birşey var mı bazı forumlar da okudumda sigortasız olmam engelmis hiçbir şey ispat edemezmisim

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
Dostlar bi markette çalışıyorum yanlız sigortam yok ve 3 aydır alacağım parayı vermiyor borçlar birikti inanın bazen burdan ödül felan kazanamazsam dönüşlerde eve yürüyerek gidiyorum aranızda avukat arkadaş var mı huluksal olarak yapabileceğim birşey var mı bazı forumlar da okudumda sigortasız olmam engelmis hiçbir şey ispat edemezmisim
Aynen öyle sigortasız olduğun için kimseye birsey ıspatlayamazsın

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
3 aydır çalıştığını kanıtlayabilirsen ssk ya şikayet et sigorta yapmadı diye bak ne yapıyolar ona

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,022
857
113
üstad halen çalışıyor isen sgk yı ara ve sigortasız çalıştırıldığını söyle. onlar iş yerine gelip bakıyorlar zaten. sigortan yok diye alacağından vazgeçme hemen

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
üstad halen çalışıyor isen sgk yı ara ve sigortasız çalıştırıldığını söyle. onlar iş yerine gelip bakıyorlar zaten. sigortan yok diye alacağından vazgeçme hemen
Tamam da dost 3 aydır çalıştığımj söylersem iş sahibinden ücretimi alabilir miyim

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Tam bende yazıyodum bunu ama tabi sen baştan sigortasız çalışmayı kabul ettiysen vicdani yönü var bunun çünkü baya ceza yazarlar geçmişe dönük sigortanıda yatırır mecbur he vicdan umrumda değil paramı vermiyo canını yakacam diyosan tamam

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
Tam bende yazıyodum bunu ama tabi sen baştan sigortasız çalışmayı kabul ettiysen vicdani yönü var bunun çünkü baya ceza yazarlar geçmişe dönük sigortanıda yatırır mecbur he vicdan umrumda değil paramı vermiyo canını yakacam diyosan tamam
Dostum sigortasız çalıştırırim dedi ama vakitte paranı veririm dedi kabul ettim adam 3 aydır parami vermiyor ben neyle geçinecem hiç düşünmüyor

Werty07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
376
144
43
Başkan sigortasız işçi çalıştırma İn cezası büyük ihbar et sen oradayken gelirler görürler pişti olur ne hakkın varsa savun

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Dostum sigortasız çalıştırırim dedi ama vakitte paranı veririm dedi kabul ettim adam 3 aydır parami vermiyor ben neyle geçinecem hiç düşünmüyor
Önce şikayet etme ve çalışırken bi kaç foto video çektir yada camera kaydı varsa yeter ve 2 şahit ayarla patrona şikayet ettiğini söyle paramı verirsen şikayet etmicem de yine vermezse şikayet et bence zaten korkar verir cezalar agır

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,022
857
113
Tamam da dost 3 aydır çalıştığımj söylersem iş sahibinden ücretimi alabilir miyim
üstad yanlış bilgi vermek istemem alacağın miktar konusunda fakat sen sgk yı arayıp şikayette bulunduğun zaman onlar gelip iş yerinde inceleme yaparlar. sen sigorta istemem demiş olsan da sigortanı yapmak zorunda iş veren. şikayet etmek de kafana yatarsa hiç polemiğe girmeden et sgk ya şikayetini gerisini o düşünsün

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
Önce şikayet etme ve çalışırken bi kaç foto video çektir yada camera kaydı varsa yeter ve 2 şahit ayarla patrona şikayet ettiğini söyle paramı verirsen şikayet etmicem de yine vermezse şikayet et bence zaten korkar verir cezalar agır
Eyvallah dostum çok teşekkür ederim

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
üstad yanlış bilgi vermek istemem alacağın miktar konusunda fakat sen sgk yı arayıp şikayette bulunduğun zaman onlar gelip iş yerinde inceleme yaparlar. sen sigorta istemem demiş olsan da sigortanı yapmak zorunda iş veren. şikayet etmek de kafana yatarsa hiç polemiğe girmeden et sgk ya şikayetini gerisini o düşünsün
Teşekkürler dostum yorumların icin

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,568
7,401
113
kanıt bul orda çalıstıgına dair , sonra adamı tehtid et sigortasız çalıstırdıgını sikayet edicem kanıtlar var diye paramı ver de. vermıyorsa git sikayet et aga

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,961
1,965
113
dostum sgk'yı arayıp şu saatte ben sigortasız çalışıyorum diye ihbar et gelip bakıyolar zaten paranı kurtaramazsın ama adamları bitirirsin