- 18,414
- 7,743
- 113
Tam zeka seviyene uygun kişilerin içeriklerini takip ediyosun kestaneKadir hocanın bi sözü var bak .... De demiyorum çokda .....da 😂
Bişey olmaz. Bizimkilere müstahakGidişat hiç iyi değil halk tepki vermedikçe daha fazlasını yapiyolar bunun için bence birşeyler yapilmali yapmalıyız ses cikartmadikca yukleniyolar
Yemeği içmeyide bırakmışsın belli kiSigarayı bırakalı uzun zaman oldu rahatım
Gıda fiyatları da obez olmayalım diye uçuyor o zamanDevlette tuhaf aw milletin saglini dusunuyormus milleti yönlendiriyor kaçağa tütüne indir fiyatını sigaranın alkolün dahada fazla para girer kasaya sözde neymiş milletin sagligiymis
Geçen de malın biri elektriğe zam geldi dedi, dedim kullanma m. hain dinsiz... zam geldiyse geldiYemeği icmeyide bırakmışsın belli ki
Hepimiz aynı gemideyiz ama o nasıl olcakBişey olmaz. Bizimkilere müstahak![]()
Değiliz ne gemisiHepimiz aynı gemideyiz ama o nasıl olcak
Konusdu kelle paça çorbası malum zihniyetTam zeka seviyene uygun kişilerin içeriklerini takip ediyosun kestane
Tabi reis saglimizi dusunuyor yoksa yarı yarıya bile indirir🤣Gıda fiyatları da obez olmayalım diye uçuyor o zaman
Çok güzel getiri asgari ücretten fazla çalışmana gerek yokturDeğiliz ne gemisiZenginle fakir aynı gemi de olmaz. Ortalama bir otomobil parasını bankaya atıp, 1 ay boyunca çalışıp 25 bin tl alan kuldan fazla faiz alıyorsun... Sonra o kul
kendi gemi de sanıyor... Zenginler uzay gemisinde bunlar, trende m. yerinde.
Ayrıca savaş çıksa Suriyeli zenginler gibi bizimkiler kaçar yurtdışına, bitince dönerler. Biz de kopuk kolla gazimaaşının üstüne para toplayıp bunlara kira öderiz.
Ekli dosyayı görüntüle 810838
ınsanları kumara yonlendırıp ceza kesıcek adam sıstemı kurduOtobüs 29 du 44 oldu s***meye devam bu millet kumara düşmeyip ne yapsın
beledıye ıle ulke yonetmek aynımı enflasyona gore zam yapıyo beledıyelerUlan chp gelir değişir dedik adamlar metroyu 36 TL yaptı bu ülkede harbiden Halk zavallı kardeşim olan halka oluyo koltuktakiler bal kaymak takılıyor
iyide içtiğimiz sigara marlboro falan değil ki40 liradan bile satılan tutun var 90₺ marlboro normal bu şartlarda
Sigara kadar boş bir şey yok leş gibi kokuyorsun sabah boğaz ağrısı ile uyanıyorsun 2.5 yıl oldu bırakalı çok iyiyim8 yıl günde 1 paket sigara içtim, 6 ay önce bıraktım iyiki de bırakmışım. bırakabiliyorsanız bırakın hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil, hayırlı günler