Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigaraya Yeni Zam

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Sayısız günah hakkında Kur'an da tövbe edin, günahları ayıpları örtün diye ayet var. Ama hırsızlıkta direk elleri kesin diyor... Bizim keresteler de çalıyor ama çalışıyor, ezanı susturamazsınız diye geziyor işte...

Bu mallara Allah ben el kesin dedim siz niye oy verdiniz dese, Allah'a ezanı susturamazsınız dicekler... Bunlara laf anlatmaya çalışmayın. Akıl, mantık ya da iman kırıntısı yok. Bunlar eğitilmezdir...

Hırsızlık eden erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık Allah'tan bir ceza olarak ellerini kesin
! Allah daima üstündür, hüküm ve hikmet sahibidir. Erkek ve kadın hırsızın, kabahatlerinin cezâsı ve Allâh tarafından 'ikâb olarak, ellerini kesin. Allâh gâlib ve kâdir ve hükmünde musîb ve hakîmdir.

Mâide Suresi 38. Ayet - Kuran Meali

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Hepimiz aynı gemideyiz ama o nasıl olcak
Değiliz ne gemisi :) Zenginle fakir aynı gemi de olmaz. Ortalama bir otomobil parasını bankaya atıp, 1 ay boyunca çalışıp 25 bin tl alan kuldan fazla faiz alıyorsun... Sonra o kul :) kendi gemi de sanıyor... Zenginler uzay gemisinde bunlar, trende m. yerinde.
Ayrıca savaş çıksa Suriyeli zenginler gibi bizimkiler kaçar yurtdışına, bitince dönerler. Biz de kopuk kolla gazimaaşının üstüne para toplayıp bunlara kira öderiz.
nnnnnnn.jpg

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
23
18
40 liradan bile satılan tutun var 90₺ marlboro normal bu şartlarda

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,414
7,743
113
Değiliz ne gemisi :) Zenginle fakir aynı gemi de olmaz. Ortalama bir otomobil parasını bankaya atıp, 1 ay boyunca çalışıp 25 bin tl alan kuldan fazla faiz alıyorsun... Sonra o kul :) kendi gemi de sanıyor... Zenginler uzay gemisinde bunlar, trende m. yerinde.
Ayrıca savaş çıksa Suriyeli zenginler gibi bizimkiler kaçar yurtdışına, bitince dönerler. Biz de kopuk kolla gazimaaşının üstüne para toplayıp bunlara kira öderiz.
Ekli dosyayı görüntüle 810838
Çok güzel getiri asgari ücretten fazla çalışmana gerek yoktur:)

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Ulan chp gelir değişir dedik adamlar metroyu 36 TL yaptı bu ülkede harbiden Halk zavallı kardeşim olan halka oluyo koltuktakiler bal kaymak takılıyor
beledıye ıle ulke yonetmek aynımı enflasyona gore zam yapıyo beledıyeler

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
700
113
40 liradan bile satılan tutun var 90₺ marlboro normal bu şartlarda
iyide içtiğimiz sigara marlboro falan değil ki

özellikte tek tip sigara paketine geçildikten sonra

kırmızı ve touch blue çöp tütün oldu.parlamentte öyle

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,268
2,050
113
Bitirdin bizi be Reis bitirdin....

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
777
113
8 yıl günde 1 paket sigara içtim, 6 ay önce bıraktım iyiki de bırakmışım. bırakabiliyorsanız bırakın hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil, hayırlı günler

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
276
63
8 yıl günde 1 paket sigara içtim, 6 ay önce bıraktım iyiki de bırakmışım. bırakabiliyorsanız bırakın hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil, hayırlı günler
Sigara kadar boş bir şey yok leş gibi kokuyorsun sabah boğaz ağrısı ile uyanıyorsun 2.5 yıl oldu bırakalı çok iyiyim