Zammmmcıktan memnun degiliz paşam🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O zaman hedef 2027 reissss 😂😂😂😂Zammmmcıktan memnun degiliz paşam🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yeni gelmedi Aga 1 haftadır zamlı alıyoruz.Hadi be
İçmeyinYeni gelmedi Aga 1 haftadır zamlı alıyoruz.
Annem gibi başladı 😂😂İçmeyin
En iyisini yapıyon birader ben kendimi bildim bileli tütün içerim hazır almam bı ara aldım içine kurusunu çöpünü herşeyi katıyorlar en güvendiğin yerde olsa gidiyor şoka veya başka dükkana Camel tütünü bide ince filtre bana 1 hafta gidiyorBen tütün içiyorum o da 30 lira oldu bunlar önemli 😂
Milletimizi daha da fazla ikecegiz bundan sonra şüpheniz olmasın 🤔Rte açıklama yapacakmış cumartesi çok önemliymiş
ilk hedefleri 100 lira zaten yıl sonuna 100 liradan ucuz sigara kalmazBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
GeçirrrBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Bizim burdaki migrosta efes malt birasını 65 liraya alıyordum yakın zamana kadar. 90 olmuş. Sigaraya gelen zam gene de daha insaflı. Belli ki kasayı içenlerden dolduracaklar.Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş