Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigaraya Yeni Zam

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Bari 100 lira olsada para üstü beklemesek kasada

Muhonev5050

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
34
28
Ben tütün içiyorum o da 30 lira oldu bunlar önemli 😂
En iyisini yapıyon birader ben kendimi bildim bileli tütün içerim hazır almam bı ara aldım içine kurusunu çöpünü herşeyi katıyorlar en güvendiğin yerde olsa gidiyor şoka veya başka dükkana Camel tütünü bide ince filtre bana 1 hafta gidiyor

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,062
1,734
113
Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
ilk hedefleri 100 lira zaten yıl sonuna 100 liradan ucuz sigara kalmaz

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
6 ay olmuştur bırakalı 1 tane olsun içmedim bıraktım galiba

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,494
2,650
113
Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Bizim burdaki migrosta efes malt birasını 65 liraya alıyordum yakın zamana kadar. 90 olmuş. Sigaraya gelen zam gene de daha insaflı. Belli ki kasayı içenlerden dolduracaklar.

Bunun insanların yaşam tarzına alenen müdahale olması önemli değil zaten bu zihniyete göre

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Kadir hocanın bi sözü var bak .... De demiyorum çokda .....da 😂

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
343
185
43
Gidişat hiç iyi değil halk tepki vermedikçe daha fazlasını yapiyolar bunun için bence birşeyler yapilmali yapmalıyız ses cikartmadikca yukleniyolar

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
25 yıl boyunca gelirinden fazla harcadıkları için, zam yapıp dururlar tabi... Bunda faiz yükü de yok... Sonra git körfez ülkelerinde el öp, londrada el öp... 40 sefer söyledik çalmayın diye :)

2024 yılı Aralık ayı vergi gelirlerinin dağılımına aşağıdaki grafikte yer verilmiştir. 2024 yılı Ocak-Aralık döneminde merkezi yönetim bütçe giderleri 10 trilyon 777 milyar TL, bütçe gelirleri 8 trilyon 670,9 milyar TL ve bütçe açığı 2 trilyon 106,1 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı
https://ms.hmb.gov.tr › uploads › 2025/01 › 2024...