- 13,212
- 7,291
- 113
Every dediğimiz şey altyapı jojo mat holi pusula vs sitelerin altyapısı farklı bisi varsa bilmiyorum 😁every hesabı ne oluyor kral bilgin var mı?
Every dediğimiz şey altyapı jojo mat holi pusula vs sitelerin altyapısı farklı bisi varsa bilmiyorum 😁every hesabı ne oluyor kral bilgin var mı?
Milletimizin bokladigi celal hoca söyler bilir misin o lafını türk milleti cahil agaAha agam ah gönül isterdi hersey güzel güllük gülistanlık olsun ama bu coğrafyanın kaderi işte
Demekki sende benim gibi bilmiyorsun 😄Every dediğimiz şey altyapı jojo mat holi pusula vs sitelerin altyapısı farklı bisi varsa bilmiyorum 😁
Herkez bi yol tutturmuş kendine yürüyor aga 🫡Milletimizin bokladigi celal hoca söyler bilir misin o lafını türk milleti cahil aga
Senin merak ettiğin şey ne tam olarakDemekki sende benim gibi bilmiyorsun 😄
Kral sen biliyormusun every hesabı ne demek bilgi verirsen sevinirimMilletimizin bokladigi celal hoca söyler bilir misin o lafını türk milleti cahil aga
Ya çekilişten ismimiz çıktı arkadaş every hesabı istedi merak ettim ne olduğunuSenin merak ettiğin şey ne tam olarak
Hangi site şuan jojo ve holigan yapıyor çekiliş bildiğim kadarıylaYa çekilişten ismimiz çıktı arkadaş every hesabı istedi merak ettim ne olduğunu
Kral dağıtım oluyor ya forumda burada dağıtımda çıktı dağıtım yapacak arkadaşta every hesabı istedi ondan merak ettim sordumHangi site şuan jojo ve holigan yapıyor çekiliş bildiğim kadarıyla
Altyapı arkadas dogru soyledi az once mat jojo holigan arte pusula bunlar every altyapıKral sen biliyormusun every hesabı ne demek bilgi verirsen sevinirim
Bu şekil devam ederse işte yüzükle gelip dünyanın sayılı zenginleri listesine sokacagimiz hirsiz çok olur bilinçli olmak gerekHerkez bi yol tutturmuş kendine yürüyor aga 🫡
Arkadaşa gönder var every sitelerinde eğer transfer yapmak için istediyse kullanıcı adını ver Hangi site olduğunu belirtipKral dağıtım oluyor ya forumda burada dağıtımda çıktı dağıtım yapacak arkadaşta every hesabı istedi ondan merak ettim sordum
Oda aynı şey değilmi 🤣Sigara içmek saçmalık samanı yakıyon içine çekiyorsun alkol iç daha güzel
Hepsi aynı dostum çok nadir insan çıkar aralarından onlarida fazla yaşatmazlar yasatmadilardaBu şekil devam ederse işte yüzükle gelip dünyanın sayılı zenginleri listesine sokacagimiz hirsiz çok olur bilinçli olmak gerek
Ondan dedim ya bilincli olmak gerekHepsi aynı dostum çok nadir insan çıkar aralarından onlarida fazla yaşatmazlar yasatmadilarda
Tşkler kralArkadaşa gönder var every sitelerinde eğer transfer yapmak için istediyse kullanıcı adını ver Hangi site olduğunu belirtip
Yok biri havaya gidiyor biri mideyeOda aynı şey değilmi 🤣
E sigarada giriyor vucuda 🤣Yok biri havaya gidiyor biri mideye![]()