- 8,532
- 9,261
- 113
Bunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Tabi konusu olması şart idi şartı yerine getirdin dost 😂Bunun niye konusu yok. Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Dost bu önemli konu, millet tüm gün şu markete, şu fabrikaya mı girsem, gırtlağım kaşınıyor diye konu açıyor. Sigaraya zam önemsiz miTabi konusu olması şart idi şartı yerine getirdin dost 😂
Ben hep 100 verip üzerini beklemiyordum zaten 100 olur yakinda diye .o yönden psikolojim rahat.bu ülkenin insanı her boku hakediyor daha beter olsun her seyBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Ben tütün içiyorum o da 30 lira oldu bunlar önemli 😂Dost bu önemli konu, millet tüm gün şu markete, şu fabrikaya mı girsem, gırtlağım kaşınıyor diye konu açıyor. Sigaraya zam önemsiz mi
ona zam buna zam hani bizeBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Tam tersi kacaktan daha çok kazanıyor. Tüm Tütüncülerde var bilmiyorlar mı sankiDevlette tuhaf aw milletin saglini dusunuyormus milleti yönlendiriyor kaçağa tütüne indir fiyatını sigaranın alkolün dahada fazla para girer kasaya sözde neymiş milletin sagligiymis
orada da sakalları var, sanıyo musun ki yok. Makaron fabrikasında Bilal'in ortaklığı var diyorlar. Ben 1.5 yıl kadar tütün içtim bu arada, standartı yok, 1 hafta içtiğin ertesi hafta aynı değil, içilmez. 3 paket içen adamım ben bir de, geberirsin tütünle, ha sigara ile de geberecen de bari zevk alarak geberelimDevlette tuhaf aw milletin saglini dusunuyormus milleti yönlendiriyor kaçağa tütüne indir fiyatını sigaranın alkolün dahada fazla para girer kasaya sözde neymiş milletin sagligiymis
ben yıllardır tütün içiyorum arada üşendiğimde normal sigara alıyorum winston red long 6-7 fırtta bitiyororada da sakalları var, sanıyo musun ki yok. Makaron fabrikasında Bilal'in ortaklığı var diyorlar. Ben 1.5 yıl kadar tütün içtim bu arada, standartı yok, 1 hafta içtiğin ertesi hafta aynı değil, içilmez. 3 paket içen adamım ben bir de, geberirsin tütünle, ha sigara ile de geberecen de bari zevk alarak geberelim
Öyle tabide bide insan saglini düşünüyorum demezler mi tutun bir kere denedim sabaha boğaz pert kibristan getirtiyordum tütün bı kaç sene önce çok güzeldi onuda getiremiyoz artık şimdide düzgün içim sayılmaz sigaralarida mahvettilerorada da sakalları var, sanıyo musun ki yok. Makaron fabrikasında Bilal'in ortaklığı var diyorlar. Ben 1.5 yıl kadar tütün içtim bu arada, standartı yok, 1 hafta içtiğin ertesi hafta aynı değil, içilmez. 3 paket içen adamım ben bir de, geberirsin tütünle, ha sigara ile de geberecen de bari zevk alarak geberelim
Sağlıklı diye aldığımız o meyve sularının içeceklerin hepsinde tatlandırıcı var boya var ama alkol sağliksiz ya güya Biranın içindeki arpa falan hepsi organik saf icindekileri okuyunca alkolün daha sağlıklı orijinal olduğunu anlıyorsun 😁Devlette tuhaf aw milletin saglini dusunuyormus milleti yönlendiriyor kaçağa tütüne indir fiyatını sigaranın alkolün dahada fazla para girer kasaya sözde neymiş milletin sagligiymis
Doğru söze ne denir😀Sağlıklı diye aldığımız o meyve sularının içeceklerin hepsinde tatlandırıcı var boya var ama alkol sağliksiz ya güya Biranın içindeki arpa falan hepsi organik saf icindekileri okuyunca alkolün daha sağlıklı orijinal olduğunu anlıyorsun 😁
o iş arama ilanı açmıyor muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorumGünlük konuları genelde @clovers1995 dost açıyor unutmuştur
Nefe alıp verme vergisi cikacaktir onu aciklicaktir🤣Rte açıklama yapacakmış cumartesi çok önemliymiş
Yarın philip morris firması nasıl diye açar dosto iş arama ilanı açmıyor muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum