http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Öksürük Hakkında

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,957
1,554
113
Selam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Tiktokta bir hoca zencefil ile tutunu karistirip için diyor tüm ciğeri temizliyor bronşları açıyor faydalı Dior herkes yorum yapmış sayende astım bronsitten kurtuldum gibi biseyler bunu dene istersen bende deneyecem daha

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,549
815
113
şimdiki sigaralar dandik kim bilir ne atıyorlar maliyet düşsün diye sebebi bu bence

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,712
6,646
113
Az önce akciğer filmi çektirdim.Kanda verdim 6 ünite.İnşallah sonuçlar iyi çıkar bakalım
Allah’a şükürler olsun kan temiz çıktı akciğer filmindede bir şey çıkmadı.Nefes testi yaptılar oda sorunsuz dedi.Bronşit durumuna geçmiş şu anda endişe edilecek bir durum yok ama sigarayı hemen bırakman lazım yoksa büyük problem açar ilerleyiş olarak kötüye gider dedi dost bana bir rahatladım çok şükür.Tezelden şu pislik sigarayı bırakmam lazım.Seninle durumum birebir aynı sigara içmiyorken gram öksürük yok sigarayı yaktığım an saatlerce öksürük üzerine öksürük.Sende bi git görün üniversite hastanesine ihmal etme

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
479
403
63
Durumunuz varsa özele gidin baktırın oralarda muayene 7 8 bin. Devlete gitmeyin devletteki doktor sen ne biliyorsan oda pnu biliyor bizden bi farkı yok googledan falan araştır dost aynı sorun bendede var

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,712
6,646
113
Durumunuz varsa özele gidin baktırın oralarda muayene 7 8 bin. Devlete gitmeyin devletteki doktor sen ne biliyorsan oda pnu biliyor bizden bi farkı yok googledan falan araştır dost aynı sorun bendede var
Özeldeki doktorda her yerden para koparmak için delik deşik ediyor adamı.Şu kanı ver şu testi yap bunu et yan yatır dibe batır.Sonunda ise hep korkulacak bir durum yoka geliyor niyeyse.Fakülte doktorlarına ben daha çok güveniyorum

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
365
138
43
Selam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Tere deneyebilirisn şu an tam mevsimi

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,637
3,128
113
Sigara içip konu açıyor nfbffbnddkkd ya sabır

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,659
1,629
113
Öncelikle sigara değiş,Winston sigarası bulmkendine

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
699
93
İşte bu farklı dostum ben bu zamana kadar hiç yaşamadımda görmedim de,sigara içene kadar hiç bişey yok sigara içtiğim anda boğulurcasına öksürük başlıyor ama günün her saati, bir de afedersin ilişki sonrasında oluyor onun dışında kuru öksürük var ama dediğim iki durumda boğulurcasına oluyor 2 haftadır hiç değişmedi,dr 4 kutu antibiyotik yazdı yazarken de boğaza baktı kızarmış zaten salgın var filan dedi de valla ben hiç görmedim çevremde böyle bişey salladı gibi geldi bana
sigara içmemen lazım öksürüyon zaten ben hayatımda sigara içmedim benim bile böyle bu durumda hiç içmicen . diğer durumda hararet ve kalp ritmi arttığı için oluyo ona yapcak bişey yok dinlenmen lazım

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
904
356
63
Sonumuz bu dayı gibi olucak

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,715
3,443
113
Allah’a şükürler olsun kan temiz çıktı akciğer filmindede bir şey çıkmadı.Nefes testi yaptılar oda sorunsuz dedi.Bronşit durumuna geçmiş şu anda endişe edilecek bir durum yok ama sigarayı hemen bırakman lazım yoksa büyük problem açar ilerleyiş olarak kötüye gider dedi dost bana bir rahatladım çok şükür.Tezelden şu pislik sigarayı bırakmam lazım.Seninle durumum birebir aynı sigara içmiyorken gram öksürük yok sigarayı yaktığım an saatlerce öksürük üzerine öksürük.Sende bi git görün üniversite hastanesine ihmal etme
Gecmis olsun dostum Ilaç olarak ne verdi acaba

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,800
6,274
113
devlette iyi doktora denk gelmen için en az 5-6 hastane değişip doktorları denicen, evet sallamayan doktor da çok var ama çok iyi doktorlarda var

Lazo0061

Üye
Yeni Üye
17
7
3
Kral gecmis olsun taze zencefil al bal ile karistir ye bide zencefil suyunu ic ben oyle oksurugu atlattim