- 2,686
- 751
- 113
Kozalak şurubu için
Elektronik sigara ? Aynı etkiyi gormezmi nikotinli yada değil hem el alışkanlığı için ilk başlarda nikonli başlarsın zamanla azaltirsinReisim sana önerim bir nargile takımı al tütünsüz aromalar al çek ben bu sayede sigarayı bıraktım hemde dediğin mevzuyu bidaha yaşamadım
Hayır reis bildiğin nargileElektronik sigara ? Aynı etkiyi gormezmi nikotinli yada değil hem el alışkanlığı için ilk başlarda nikonli başlarsın zamanla azaltirsin
dost ben liverpool maçı günü yağmurda ıslandım bi güzel 1 hafta sonra falan öksürmeye başladım hiç kesilmedi 1 aya yakın sürdü en son geçen hafta cumartesi günü göğsümde baskı hissettim acile gittim 4 defa kan ekg çekildi kan değerinin birinde yüksek çıktı anjiyo yaptılar bana aynı gün şükür bişey çıkmadı kalpte ama göğsümdeki o hafif sıkıntı hala devam ediyo 2 gündürde öksürüğümde belirgin bi azalma var ama göğüs ağrımda değişme yok anlamadım bende napsam anjiyo oldum bişey çıkmadı bu arada 2-3 hafta önce göğüs cerrahisine gittim doktora bana bronşit olmuşsun dedi ilaç yazdı gönderdi bi işe de yaramadı anlmaadımKonu açma nedenim dr eczacı gibi benzer konularla karşılaşan,ailesi yada kendisinde bu durumu yaşayan arkadaşlardan feyz almaktı,çoluk çocukla uğraşacak yaşı geçtim boş konuşan kardeşlerim,,sağlık konusunda şaka olmaz. Üni hastahanesine görünmek bana daha mantıklı geldi,benim sinirsel bi rhatsızlığım var onu da tedavi eden marmara üni hastahanesiydi diğerleri salladı ilaç vs, nasip bakalım destek olan herkese teşekkürler geceniz güzel olsun.
İşte bu farklı dostum ben bu zamana kadar hiç yaşamadımda görmedim de,sigara içene kadar hiç bişey yok sigara içtiğim anda boğulurcasına öksürük başlıyor ama günün her saati, bir de afedersin ilişki sonrasında oluyor onun dışında kuru öksürük var ama dediğim iki durumda boğulurcasına oluyor 2 haftadır hiç değişmedi,dr 4 kutu antibiyotik yazdı yazarken de boğaza baktı kızarmış zaten salgın var filan dedi de valla ben hiç görmedim çevremde böyle bişey salladı gibi geldi banadost ben liverpool maçı günü yağmurda ıslandım bi güzel 1 hafta sonra falan öksürmeye başladım hiç kesilmedi 1 aya yakın sürdü en son geçen hafta cumartesi günü göğsümde baskı hissettim acile gittim 4 defa kan ekg çekildi kan değerinin birinde yüksek çıktı anjiyo yaptılar bana aynı gün şükür bişey çıkmadı kalpte ama göğsümdeki o hafif sıkıntı hala devam ediyo 2 gündürde öksürüğümde belirgin bi azalma var ama göğüs ağrımda değişme yok anlamadım bende napsam anjiyo oldum bişey çıkmadı bu arada 2-3 hafta önce göğüs cerrahisine gittim doktora bana bronşit olmuşsun dedi ilaç yazdı gönderdi bi işe de yaramadı anlmaadım
Soğuk algınlığıyla pankreas kanseri belirtileri hemen hemen aynı 👍 belirtiye göre değil test yapılıp teşhise ihtiyaç varNasıl basit değil?Bu yazan belirtilerin tamamı bende mevcutEkli dosyayı görüntüle 876658
abi sıgara içiyorsun normal değilmi sencedeSelam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
bu dediklerin zaman zaman olan şeyler kral olmaması için superman falan olmak lazım. her ağrıda hastaneye gitmekte sıkıntı. böyle bi huyu olan varsa en başta psikoloğa gitsinGogus agrisi kol ve sirt agrisi ceken yokus ve merdiven cikarken yorulanlar ve nefes nefese kalanlar acilen kardiyologa gitsin
Haklısın algı bazen yanıltıyo işte,20 küsür sene önce hem anneyi hem babayı akciğer kanserinden kaybettim,hastalık çok illetti son zamanları gelirdi hep gözüme kanserde genelde aile de varsa daha yatkın oluyorsun, benim 2 dayım var biri 82 diğeri 89 yaşında günde 3 paket sigara içiyolar benden sağlamlar,lan bunlara bişey olmuyosa bana hiç olmaz algısı oturdu zamanla yanlış işte,kanser olmaz başka bişey olur bırakmak lazım doğru.abi sıgara içiyorsun normal değilmi sencede
Kardeş sigarayı değiştir sana tavsiyem sigarayı bırak , he bende çok mu sağlıklıyım değilim bende içiyorum bende zaman zaman öksürük yapsa da derin nefes almam da zorlanıyorum, sigara hepimizin sağlığı ile oynuyorSelam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Geçmiş olsun dostSelam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Zencefil candırZencefil kaynat kök ama çay gibi bal limon karıştır iç 2-3 gün
Zencefil böyle şeylerde çok etkili
Geçmiş olsun
Reis bende de aynısı vardı tanıdık bı doktor her akşam yatmadan pekmezli yoğurt ye dedi geçer dedi 1 haftaya gectiSelam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Bende de var o reis koa başlangıcı olması lazım her an nefes gidebilir haberin olsunSelam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba