http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Öksürük Hakkında

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,801
6,275
113
sigaranın bir dumanı bile akciğerini yıpratmaya yeter bi dumanda yıprattığın bi organ düşünki her sigarayla darbeliyosun organı bu sonsuz kendini yenileyen bi organ değilki illaki bi yerde gümliceksin yavaş bırakmaya odaklan doktora görünmende şart

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
4,365
113
Sıkıntı bronşlarda dostum öksürük ondan öyle oluyor
Sana bi şurup söyleyim al iç 2. Günde öksürük gg

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,093
16,061
113
Selam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Bu dediklerin bendede oluyordu 20 gun önce birden nefesim kesildi kıpırdayamadım ambulansla acile goturduler akciger sönmüs ameliyat oldum. Ins sende bu yoktur baktır derim. 25 senedir aralıksız ictigim sigarayı 20 gundur icmiyorum korkudan oda 🙂

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,253
9,319
113
Selam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
Kapalı alanda sigara içiyorsan faranjit olmuşsun 15 gün içinde düzelir.
Odayı havalandır ve bolca oksijen al onun tek ilacı zaman , kapalı alanda sigara içince olur yuzde 90.

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,253
9,319
113
Aynısı başıma geldi insan içine çıkamıyordum özellikle kapalı bir yere girince öksürük aralıksız başlar. İnsanlardan kaçar olmuştum.. kolay değil psikoloji bozar

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,237
6,495
113
Simdi dostum ilk olarak kbb den randevu al kbb ye git
2.olarak eger kaybin fazla ise fazla sigara icmeye başlamışsındır buda mide bulantısı ve öksürük yapar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,683
50,755
113
Karabiber bal iyi geliyor öksürüğe ama tabiki uzman birinden yardım alman iyi olur ben karabiber bal tüketiyorum öksürük gıcık vs tutunca

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,845
7,778
113
Ben sigara kullanmıyorum, öksürük geçmiyor göğüs polikliniğine gidecem . Herkeste aynı heralde

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,715
3,443
113
Konu açma nedenim dr eczacı gibi benzer konularla karşılaşan,ailesi yada kendisinde bu durumu yaşayan arkadaşlardan feyz almaktı,çoluk çocukla uğraşacak yaşı geçtim boş konuşan kardeşlerim,,sağlık konusunda şaka olmaz. Üni hastahanesine görünmek bana daha mantıklı geldi,benim sinirsel bi rhatsızlığım var onu da tedavi eden marmara üni hastahanesiydi diğerleri salladı ilaç vs, nasip bakalım destek olan herkese teşekkürler geceniz güzel olsun.