http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Öksürük Hakkında

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,715
3,443
113
Selam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
1,141
113
Bir ara
Selam arkadaşlar bi umut buraya yazıyorum,belki dr eczacı olan vardır ,ailesinde yada kendi bu durumu yaşayan vardır,yaklaşık 2 haftadır her sigarada boğulurcasına öksürük tutuyor,mide bulantısı oluyor ama istifra da edemiyosun kramp giriyor mideye, normal sigara öksürüğü olur sabah kalkarsın olur ama bu öyle değil bambaşka bişey sabahtan akşama kadar her saat,doktora gittim salgın var diyip salladı 4 antibiyotik yazdı sabah akşam 1.000mg mideyi beter etti bi yararı da yok,pskolojim bozuldu toplu taşımaya kalabalığa filan giremiyorum sürekli öksürük var önerisi olan varmı acaba
bendede oldu bir ara,1 ay kadar sürekli oksurdum kendiliğinden geçti

qwwolf44

Sonunda kasa kazanır hep
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
552
160
43
Kesinlikle aynı durumdayım reis mide kasılıyor karnım ağrıyor öksürmekten sürekli su iç boğazın nemli kalsın

AzraeL

Ölmek Üzere Az Kaldı...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,626
5,910
113
Aynı ben bu şekildeydim kanser oldum gırtlak kanseri şu an tedavi görüyorum bazı kişilerde akciğer kanseri oluyormuş geçmiş olsun inşallah

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,725
7,420
113
Gecmis olsun,Antibiyotigi olabildigince az kullan hatta birak kral cok cok cok zararli. Bende ole bi oksuruk oldu bogularak uyaniyordum hatta nefesim kesiliyordubi anda kilitliyordu dede 1000x atmista tutmamis gibi hissi vardi. Ama ne hikmetse 1 ay 1.5 ay surdu kendiliginden gecti. Ben olmeyince beni birakti herhalde

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,855
1,069
113
anlattığın şikayet için günlük 2-3 paket sigara içmen lazım. dahiliye ve kardiyolojiye gitmen gerekir buda acilden değil gerekiyorsa üniversite hastanelerinde ki hocalara git

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,849
89,046
113
Zencefil kaynat kök ama çay gibi bal limon karıştır iç 2-3 gün
Zencefil böyle şeylerde çok etkili
Geçmiş olsun

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,712
6,646
113
Aynı durum içindeyim.Yarın sabahtan Akciğer filmi çektirmeye gideceğim bende.Koah başlangıcından korkuyorum çünkü tüm belirtiler var.Özellikle aylardır uzun süren öksürük.Allah sonumuzu hayretsin

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
166
43
Koah öyle basit bişey değil . Söylediğiniz Belirtiler zaten koah işareti değil enfeksiyon yüksek olabilir solunum sorunun olabilir ciğerlerinde vardır kesin sonuç şart

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,715
3,443
113
Arkadaşın dediği gibi üni hastanelerine gitmek iyi olacak gibi,ben acile gittim direkt o da sallamadı