Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıfırdan

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,019
4,419
113
Güzel is tost cay hamburger döner koseyi dönersin 1 senede
Bizim burada çiğ köfteci var okulun caddeye geçiş kısmında tam eve dönüş yolu yani her akşam ogrenciler kesinlikle alıyor birseyler ay da bir iki yemeğe ek olsun diye bende ugruyorum

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Bizim burada çiğ köfteci var okulun caddeye geçiş kısmında tam eve dönüş yolu yani her akşam ogrenciler kesinlikle alıyor birseyler ay da bir iki yemeğe ek olsun diye bende ugruyorum
Cig köfte zamanında yapıldı dost aşırı işlek yerde olman lazım yoksa yaş iş

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Oda güzel is napsin millet hersey pahali doner bile dunya para oldu 50 liraya cig köfte dürüm mis

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Youtubede böyle bir kanal vardı İddaa bayiciler ne kadar kazanıyor o bile vardı girin izleyin

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Ordulu değilim nickim bir internet fenomeni 😁
Peki ozamn😂😂bu zamanda elinde sermaye de olsa çok akıllı düşünüp karar vermen lazım piyasa çok berbat yazık olmasın sermayeye birde açtığın yerde kendini kabullendirmekte var çevren geniş olması lazım bu ülkede haraç keseni mafyası bitmez her telden ayik olcaksin çoğu yaşandı 👍👍

Ordulukübra

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
66
18
Peki ozamn😂😂bu zamanda elinde sermaye de olsa çok akıllı düşünüp karar vermen lazım piyasa çok berbat yazık olmasın sermayeye birde açtığın yerde kendini kabullendirmekte var çevren geniş olması lazım bu ülkede haraç keseni mafyası bitmez her telden ayik olcaksin çoğu yaşandı 👍👍
Ne yaşadın dost