- 2,000
- 944
- 113
Reis ilk 500e 500 1000e 1000 de öde sonra 5k ya 5k de kaç ismi değiştir gel. Rakam örnek olsun diye erdim rakamlara takılmaGiderleri de hesap etmen lazım iflas eden çok şirket var
Reis ilk 500e 500 1000e 1000 de öde sonra 5k ya 5k de kaç ismi değiştir gel. Rakam örnek olsun diye erdim rakamlara takılmaGiderleri de hesap etmen lazım iflas eden çok şirket var
Güzel is tost cay hamburger döner koseyi dönersin 1 senedeokulun yakınına gıda sektörü der geçerim kesinlikle kolay kolay batmassın bi şekilde çevirir dükkanı
Kaça yıkıyorlar ki bi aracıOto yikama acicam bi 500k bulayimda
İyi para var mı o işteBende birader cezaevinde çıkınca açıyorum kısmetse bro
Tekirdağ Çorludayım tanıdıklarım var yerine çevresine göre aylık 150-200 civarı kazanç var doyurur rahatİyi para var mı o işte
Harbiden dost hayat pahalılaştı cayır cayır millet tostçu açıyor.Güzel is tost cay hamburger döner koseyi dönersin 1 senede
Ama mevki ve ortam çok önemli yoksa batirir kafada cok sey varda sermaye yokHarbiden dost hayat pahalılaştı cayır cayır millet tostçu açıyor.
Hemşerim ordunun neresindesin tam nerde ne açmayı düşünüyorsunElinizde yeteri kadar sermaye olsa sıfırdan iş kurucak olsanız neler yapardınız ?
Reis ankarada 350 den basliyor 350 ye dis yikama yapiyor icinide yalandan silip veriyor. Düzgün temiz bir ic dis yikama 500 liraKaça yıkıyorlar ki bi aracı
Bizim burada çiğ köfteci var okulun caddeye geçiş kısmında tam eve dönüş yolu yani her akşam ogrenciler kesinlikle alıyor birseyler ay da bir iki yemeğe ek olsun diye bende ugruyorumGüzel is tost cay hamburger döner koseyi dönersin 1 senede
Ordulu değilim nickim bir internet fenomeni 😁Hemşerim ordunun neresindesin tam nerde ne açmayı düşünüyorsun
Cig köfte zamanında yapıldı dost aşırı işlek yerde olman lazım yoksa yaş işBizim burada çiğ köfteci var okulun caddeye geçiş kısmında tam eve dönüş yolu yani her akşam ogrenciler kesinlikle alıyor birseyler ay da bir iki yemeğe ek olsun diye bende ugruyorum
Oda güzel is napsin millet hersey pahali doner bile dunya para oldu 50 liraya cig köfte dürüm misBizim burada çiğ köfteci var okulun caddeye geçiş kısmında tam eve dönüş yolu yani her akşam ogrenciler kesinlikle alıyor birseyler ay da bir iki yemeğe ek olsun diye bende ugruyorum
Peki ortalama kar ne kadar olur aylıkReis ankarada 350 den basliyor 350 ye dis yikama yapiyor icinide yalandan silip veriyor. Düzgün temiz bir ic dis yikama 500 lira
Peki ozamn😂😂bu zamanda elinde sermaye de olsa çok akıllı düşünüp karar vermen lazım piyasa çok berbat yazık olmasın sermayeye birde açtığın yerde kendini kabullendirmekte var çevren geniş olması lazım bu ülkede haraç keseni mafyası bitmez her telden ayik olcaksin çoğu yaşandı 👍👍Ordulu değilim nickim bir internet fenomeni 😁
Ne yaşadın dostPeki ozamn😂😂bu zamanda elinde sermaye de olsa çok akıllı düşünüp karar vermen lazım piyasa çok berbat yazık olmasın sermayeye birde açtığın yerde kendini kabullendirmekte var çevren geniş olması lazım bu ülkede haraç keseni mafyası bitmez her telden ayik olcaksin çoğu yaşandı 👍👍
Yaşadıkça tecrübe edersin dost umarım başarılı olursun son diyeceğim şey her türlü riske gir bu hayata bir kere geliyoruzNe yaşadın dost
150-200 ort kar eden tanıdıklarım varPeki ortalama kar ne kadar olur aylık
İyiymiş150-200 ort kar eden tanıdıklarım var