Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıfırdan Hayata Başlamak

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
90k İcralar Ödendi ✅

Düzenli Sabit İşe Başlandı ✅

İş Kurmak İçin Para Birikiyor ✅

Kumar Bırakma Loading...⌛

Evlilik Loading.....⌛

2 Tane Şeyim Kaldı Hedefim İkisini 1 Yılda Gerçekleştirmek ✅
Allah yardımcın olsun reis

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,063
2,151
113
Öyle olmuyor yaş 27 olacak eylülde herkes laf diyor ayar oldum iyice
Reis yaşım 28 bu yıl kızım okul a başlıyor inan evlenince sürekli kumar olmuyor inşallah iyi birisine denk gelirsin inan uzaklaşırsın

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,727
881
113
Kumarı birakmak istiyorsan
Sunlardan başlamalisin
1. Cebindde para olmalı
2.yeni telefon numarası
3.yeni zaman geçirebileceğin seyler
4.kumardan 2 i 3 yaparim düşüncesinden
5 . Uygulamalar çok kullanmiyorsan banka uygulamalai da dahil
6 iradeyi destekleyecek şeyler kendi çapinda
7.küçük küçük oynarim sıkıntı olmaz demiyecen
8.yolun açik olsun

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Arkadaşlar hepimiz için geçerli çoğunuz artık yetiskiniz yasitlarimizin 2 tane çocuğu var düzenli hayatı var ailesi ile bizde ortada kaldık ya düzeleceğiz yada kaybolup gideceğiz başka seçenek yok

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,045
1,771
113
Bro zamanında bende sıfırdan başladım ama hayat yine aynı duruma düşürdü icralar yine geldi iş desen işsizim birdaha aynı hataya dusme dost ben düştüm aynı hataya

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Arkadaşlar hepimiz için geçerli çoğunuz artık yetiskiniz yasitlarimizin 2 tane çocuğu var düzenli hayatı var ailesi ile bizde ortada kaldık ya düzeleceğiz yada kaybolup gideceğiz başka seçenek yok
Reis duzelirsin niyetlen yeter ki herkes geçti bu yollardan daha 3 sene önce kuru ekmek kemiriyordum şu anda 120k gelirim var aylık borcum yok bı tek kumarı bırakamadım 🥲

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,045
1,771
113
Reis duzelirsin niyetlen yeter ki herkes geçti bu yollardan daha 3 sene önce kuru ekmek kemiriyordum şu anda 120k gelirim var aylık borcum yok bı tek kumarı bırakamadım 🥲
Hocam aylık 120 k gelir iyi vallahi emniyet müdürü musunuz hocam o maaş nasıl maaş

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Benim önceliğim şu icra belalarindan kurtulmaktı nereye gitsem karşıma çıkıyordu ve sabit iş sigortali bulmakta onları hallettim şimdi birikim yapıyorum inşallah olursa seneye evlenip 2 3 yıl daha çalışıp birikim yapıp kendi işimi kurmak

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,902
894
113
Kumar hayattan kopmuş yolcuların kader arkadaşıdır

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,475
7,784
113
90k İcralar Ödendi ✅

Düzenli Sabit İşe Başlandı ✅

İş Kurmak İçin Para Birikiyor ✅

Kumar Bırakma Loading...⌛

Evlilik Loading.....⌛

2 Tane Şeyim Kaldı Hedefim İkisini 1 Yılda Gerçekleştirmek ✅
Tebrikler. Son 2 adımı gerçekleştirmek için burada konu açmaya gelmeyi bırak kıyısından köşesinden geçmemeye çalışmalısın. Yoksa son adım hüsran olur.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Kumar hayattan kopmuş yolcuların kader arkadaşıdır
Düzenli işe girdiğim için inan kumar oynamaya vaktim yok işe gidiyorum geliyorum yemek yiyorum uyuyorum tekrar işe gidiyorum .... )

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,902
894
113
Düzenli işe girdiğim için inan kumar oynamaya vaktim yok işe gidiyorum geliyorum yemek yiyorum uyuyorum tekrar işe gidiyorum .... )
Bir süre bu şekilde gidersin ardından Bi şekilde kendini yine bu işin içinde bulursun bunun gibi cok örnekleri var

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Bir süre bu şekilde gidersin ardından Bi şekilde kendini yine bu işin içinde bulursun bunun gibi cok örnekleri var
İmkansız ben artık saldım o işi aga zaten işten dolayıda oynayacak vaktimde yol

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Bu arada 2 yıl önce toplam 35k küsür icram varmış 2 yılda 90k olmuş burdan onlarindan makqqqq allahin belalari