- 1,856
- 1,458
- 113
Allah yardımcın olsun reis90k İcralar Ödendi ✅
Düzenli Sabit İşe Başlandı ✅
İş Kurmak İçin Para Birikiyor ✅
Kumar Bırakma Loading...⌛
Evlilik Loading.....⌛
2 Tane Şeyim Kaldı Hedefim İkisini 1 Yılda Gerçekleştirmek ✅
Allah yardımcın olsun reis90k İcralar Ödendi ✅
Evlilik Loading.....⌛
Reis yaşım 28 bu yıl kızım okul a başlıyor inan evlenince sürekli kumar olmuyor inşallah iyi birisine denk gelirsin inan uzaklaşırsınÖyle olmuyor yaş 27 olacak eylülde herkes laf diyor ayar oldum iyice
Reis duzelirsin niyetlen yeter ki herkes geçti bu yollardan daha 3 sene önce kuru ekmek kemiriyordum şu anda 120k gelirim var aylık borcum yok bı tek kumarı bırakamadım 🥲Arkadaşlar hepimiz için geçerli çoğunuz artık yetiskiniz yasitlarimizin 2 tane çocuğu var düzenli hayatı var ailesi ile bizde ortada kaldık ya düzeleceğiz yada kaybolup gideceğiz başka seçenek yok
Hocam aylık 120 k gelir iyi vallahi emniyet müdürü musunuz hocam o maaş nasıl maaşReis duzelirsin niyetlen yeter ki herkes geçti bu yollardan daha 3 sene önce kuru ekmek kemiriyordum şu anda 120k gelirim var aylık borcum yok bı tek kumarı bırakamadım 🥲
Hanımda bende memurumHocam aylık 120 k gelir iyi vallahi emniyet müdürü musunuz hocam o maaş nasıl maaş
Maşallah hocam ne güzel Allah daha çok versin hocamHanımda bende memurum
Cumlemize reisMaşallah hocam ne güzel Allah daha çok versin hocam
Tebrikler. Son 2 adımı gerçekleştirmek için burada konu açmaya gelmeyi bırak kıyısından köşesinden geçmemeye çalışmalısın. Yoksa son adım hüsran olur.90k İcralar Ödendi ✅
Evlilik Loading.....⌛
Düzenli işe girdiğim için inan kumar oynamaya vaktim yok işe gidiyorum geliyorum yemek yiyorum uyuyorum tekrar işe gidiyorum .... )Kumar hayattan kopmuş yolcuların kader arkadaşıdır
Bir süre bu şekilde gidersin ardından Bi şekilde kendini yine bu işin içinde bulursun bunun gibi cok örnekleri varDüzenli işe girdiğim için inan kumar oynamaya vaktim yok işe gidiyorum geliyorum yemek yiyorum uyuyorum tekrar işe gidiyorum .... )
Hala kumar forumunda takildigina göre eski ile şimdi arasında fark olduğunu sanmıyorum.hersey gönlünce olsun diyelim cekilelimZamanında öyle şeyler yaptığım için bu durumdayım zaten![]()
Tebrikler dost umarım her şey istediğin gibi olur90k İcralar Ödendi ✅
Evlilik Loading.....⌛
İmkansız ben artık saldım o işi aga zaten işten dolayıda oynayacak vaktimde yolBir süre bu şekilde gidersin ardından Bi şekilde kendini yine bu işin içinde bulursun bunun gibi cok örnekleri var