Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıfırdan Hayata Başlamak

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
90k İcralar Ödendi ✅

Düzenli Sabit İşe Başlandı ✅

İş Kurmak İçin Para Birikiyor ✅

Kumar Bırakma Loading...⌛

Evlilik Loading.....⌛

2 Tane Şeyim Kaldı Hedefim İkisini 1 Yılda Gerçekleştirmek ✅

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,849
2,482
113
Çok güzel düşünceler umarım hedefine ulaşırsın bol şans dost

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Zamanında öyle şeyler yaptığım için bu durumdayım zaten :)
Müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi olmuş dost.
Ben de defalarca denedim.
En son 3 ay oldu her şeyi geride bırakıp çektim yaşadığım şehri bile terkettim. Çok kötü durumda değilim ama yine de bir şekilde ucundan bulaşıyor insan. İlk etapta forumdan uzaklaşmak gerek.
İşimi cevremi, tüm yasantimi bırakıp Anadolu'nun sktri boktan bir memleketinin en ücra kentine geldim . Herkes dışarda sevip saygı duyuyor. İşimi hakkıyla yapan biriyim.
Ayrılmak da zor oldu İstanbul'dan. Ama dediğim gibi yine duramadim bulastim.
El etek çekmek istiyorsan ilk iş buradan uzaklaşıp sosyal hayata daha fazla katılmak gerekiyor. Ben bunu yapamadım. İnsanların içinde boğuluyorum çoğu zaman. İnsanlar mi? Kumar mi kötü? İkisi arasında tercih yapınca ben bana kalıp yine bulasiyorum bu illete.
Neyse, senin bu aşamaların bir çoğunu yaptım.
Önümüzdeki ay nişan, bir kaç ay sonra da evlencem. Umarım herkes için gönlündeki olur. Düzenli bir hayat olur. Sevgiyle. Bol şans.( Ama kumarda değil, hayatta bol şans )

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,644
4,756
113
90k İcralar Ödendi ✅

Evlilik Loading.....⌛

kumar bırakılmqz ara verilir ogrenemediniz şunu dost bırakamassın :) 2 ay sonra paraya ihtiyacın oldumu geri donersin unutma bu lafimı :) bol sans umarım bırakırsın cok zor .

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
En son 3 ay oldu her şeyi geride bırakıp çektim yaşadığım şehri bile terkettim. Çok kötü durumda değilim ama yine de bir şekilde ucundan bulaşıyor insan. İlk etapta forumdan uzaklaşmak gerek.
İşimi cevremi, tüm yasantimi bırakıp Anadolu'nun sktri boktan bir memleketinin en ücra kentine geldim . Herkes dışarda sevip saygı duyuyor. İşimi hakkıyla yapan biriyim.
El etek çekmek istiyorsan ilk iş buradan uzaklaşıp sosyal hayata daha fazla katılmak gerekiyor. Ben bunu yapamadım. İnsanların içinde boğuluyorum çoğu zaman. İnsanlar mi? Kumar mi kötü? İkisi arasında tercih yapınca ben bana kalıp yine bulasiyorum bu illete.
Önümüzdeki ay nişan, bir kaç ay sonra da evlencem. Umarım herkes için gönlündeki olur. Düzenli bir hayat olur. Sevgiyle. Bol şans.( Ama kumarda değil, hayatta bol şans )
Ya birakacam ya birakacam yoksa bok gibi hayat sürmeye devam. Kesinlikle birakacam

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,915
3,096
113
Su hayatta evlilik kumardan daha kotu evleniyoruz ayimiz bitmeden bosanma kararlari nafaka odemeleri avukat tutma derken hayatin bitiyor evlilik şu devirde cok sikintili😅😅

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
1,161
113
90k İcralar Ödendi ✅

Evlilik Loading.....⌛

Öncelikle yaşın kaç dostum

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Öyle olmuyor yaş 27 olacak eylülde herkes laf diyor ayar oldum iyice
ev araba var mı dost? üni mezunu musun? yaptığın iş iyi para getiriyorsa ev araba varsa veya kiraya çıkacak ev düzecek durumu karşılıyorsan doğru kişiyi bulman kalır ha dümenden çalışırsın eline bir şeyler geçer ama onu yine kumara kaptırırsın bilgin olsun

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
katılıyorum. Bende her bıraktığım zaman bu foruma konu açtım. Her defasında geri geldim. Kendini kandırmak gibi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,106
5,364
113
Benimde hepsi ✖
Umarım düzeliriz bizde
Her kumarbazın sonunda geliceği, yer ya bu