- 43,982
- 12,369
- 113
EvetAma tirt olduk galiba
EvetAma tirt olduk galiba
Zaten konunun içinde sen varsan sonuc belli zaten dost pyahaAma tirt olduk galiba
Yine Üzdün hahahaZaten konunun içinde sen varsan sonuc belli zaten dost pyaha
Üzülürken bile gülebiliyorsun helal sanaYine Üzdün hahaha
Ayıkken de bayikiz biz kardeş gagavahxÜzülürken bile gülebiliyorsun helal sana
Olur olur tesekkurler 😃Hadi bakalım bol şanslar gençler xd
İyi şanslarHadi bakalım bol şanslar gençler xd
Belki bir kişiye 50 atar o da 20 k ya falan ulaşırsa. Boşa umut beslemeyin dost. Kendi bilir51 olmus takip edek mi belki @SİEMPLE GANADOR insafa gelir bu 3 gariban oğlanı sebindireyim der demi @Erhan2121 @tahir1603 😃
Yapicak galiba öyle hissettim bende51 olmus takip edek mi belki @SİEMPLE GANADOR insafa gelir bu 3 gariban oğlanı sebindireyim der demi @Erhan2121 @tahir1603 😃
5 dakikada 2 sayı atmışlar oelerHadi bakalım bol şanslar gençler xd
Bizim para da gözümüz yok dost yinede soralım bari dağıtım olacakmı51 olmus takip edek mi belki @SİEMPLE GANADOR insafa gelir bu 3 gariban oğlanı sebindireyim der demi @Erhan2121 @tahir1603 😃
Biliyom da bu sefer hissediyom şak diye masaya vuracak bu sefer gffBelki bir kişiye 50 atar o da 20 k ya falan ulaşırsa. Boşa umut beslemeyin dost. Kendi bilir
Yani biz elit insaniz teklif ederse para belki kırmamak için kabul ederiz 😃Bizim para da gözümüz yok dost yinede soralım bari dağıtım olacakmı
Ölüden g.t istıyon dost 🤣🤣Biliyom da bu sefer hissediyom şak diye masaya vuracak bu sefer gff
Miami takkimmi bu ne sayısı yok bu per36 lazim
Tm kral varsa sen vur masaya konuyu terkedelim puahÖlüden g.t istıyon dost 🤣🤣