- 22,394
- 11,656
- 113
Kanka seni ben engelliyorum en rahatımıyavvvvvvv
Kanka seni ben engelliyorum en rahatımıyavvvvvvv
+20 dm gelmiştir şimdiyebu konu üstad @SİEMPLE GANADOR , konuyu karıştırmak istemem ama bu yazdıgımı görüp payfix yazan 2 kişiye hediye atacağım.
20 den fazla kişi yazdıda, ilk 5 kişiye atacam. cevap verdiklerime.+20 dm gelmiştir şimdiye
Bencede ama iki en hızlı olan kişiye gönderecektir+20 dm gelmiştir şimdiye
Aragorn20 den fazla kişi yazdıda, ilk 5 kişiye atacam. cevap verdiklerime.
Leveli geçmek için bütün tuşlara basıyoruz sanki kumarın cidden awk.ben yaBencede ama iki en hızlı olan kişiye gönderecektir
ilk fixi bu arkadas atmıstır kanıtlayamam ama bılıyorum xdLeveli geçmek için bütün tuşlara basıyoruz sanki kumarın cidden awk.ben ya
Bak ben gecikmişim herkes bitik durumda ben bunu anladımLeveli geçmek için bütün tuşlara basıyoruz sanki kumarın cidden awk.ben ya
Oğlum sana sovecegim de degmeyeceksin iki gün ban aldigima 😂 benim fixim yok bir kere kereste 😂ilk fixi bu arkadas atmıstır kanıtlayamam ama bılıyorum xd
Kanka olay çok basit. Para varken daha fazlası için umut ediyoruz. Para yokken para yapmak için umut ediyoruz. Sonuç olarak iflahimizi s.kiyoruzBak ben gecikmişim herkes bitik durumda ben bunu anladım
Aynen yerimizde sayıyoruzKanka olay çok basit. Para varken daha fazlası için umut ediyoruz. Para yokken para yapmak için umut ediyoruz. Sonuç olarak iflahimizi s.kiyoruz
Keşke yerimizde saysak cepten gidenler eksiye biniyor kankam bugün bu illet olmasaydı çoğumuz ev araba mal.mulk sahibi olmuştuk belkide.Aynen yerimizde sayıyoruz
sen bu kafayla zor usta ayıb olmasınKeşke yerimizde saysak cepten gidenler eksiye biniyor kankam bugün bu illet olmasaydı çoğumuz ev araba mal.mulk sahibi olmuştuk belkide.
Serdar ortaç bile kazanamadı bu kumardan biz mi kazancazKeşke yerimizde saysak cepten gidenler eksiye biniyor kankam bugün bu illet olmasaydı çoğumuz ev araba mal.mulk sahibi olmuştuk belkide.
Düşün o adam milyonlar batırdı birdeSerdar ortaç bile kazanamadı bu kumardan biz mi kazancaz![]()
Kesene bereket dostdostlar, 6-7 kişiye aynı tutarı gönderdim. bol şanslarınız olsun. iyi akşamlar.
Kıl payı kaçırmışım abi bol şans tekrar tebriklerdostlar, 6-7 kişiye aynı tutarı gönderdim. bol şanslarınız olsun. iyi akşamlar.