- 12,696
- 4,932
- 113
Tebrikler dost 🙏5te 5
Son ayak teke. Kaldık
Güzel para verir gelirse
Tebrikler dost 🙏5te 5
Son ayak teke. Kaldık
Güzel para verir gelirse
Senin hakkında konu açıldı bugün4lü ganyan icerde son ayak 4 20net ganyanla🎁
Benim niye haberim yok nolmus laSenin hakkında konu açıldı bugün
Birisine kefil olmuşsun mobil ödemede adamı tgden engellemis sana yazıyormus forumdan sende cevap vermiyormussunBenim niye haberim yok nolmus la
Yoo ben yeterince açıklama yaptım konu linki varmiBirisine kefil olmuşsun mobil ödemede adamı tgden engellemis sana yazıyormus forumdan sende cevap vermiyormussun
Hayırlı olsun dost güle güle harca 8.500 en az4lü ganyan icerde son ayak 4 20net ganyanla🎁
Para alışverişlerinde mağdur olsan da konu açılmıyor forumda direkt sildi adminlerYoo ben yeterince açıklama yaptım konu linki varmi
@WilliamMunny bu adama bozumcu onermissin bozumcu bu adamı çarpmış, kefilmissin yazar arkadaş aktif oluncaBenim niye haberim yok nolmus la
5.8 verdiHayırlı olsun dost güle güle harca 8.500 en az
Güzel para5.8 verdi
Özelden öyle saçma şeyler yazmış ki ne dediği de anlaşılmıyor nasıl bir Türkçeyse beni suçlu çıkardı bi de@WilliamMunny bu adama bozumcu onermissin bozumcu bu adamı çarpmış, kefilmissin yazar arkadaş aktif olunca
Ben senin yazdığın şeyi yazdımBunu okumuş bana yazdığına bakın
Ekli dosyayı görüntüle 733519
Tamam işte sen arkadaşın beni mağdur ettiğini anlatmışsın bu arkadaş da ben birisini mağdur etmişim gibi yazmış bana senin mesajı okuyup anlamıyorum amaç neBen senin yazdığın şeyi yazdım
Kefil olduysa ödemesi lazımTamam işte sen arkadaşın beni mağdur ettiğini anlatmışsın bu arkadaş da ben birisini mağdur etmişim gibi yazmış bana senin mesajı okuyup anlamıyorum amaç ne
Öyle yazdı zaten size dönüş yapmıyor yazdıktan bir süre sonra bekle müsait olunca yazıcam dedi şimdi attığımı yazmış bana yazma diyorKefil olduysa ödemesi lazım