- 538
- 125
- 43
sansın aynı yaver gitsin3.çeyrek alıp uyuruz artık kasa atıcam site bakiyesini
sansın aynı yaver gitsin3.çeyrek alıp uyuruz artık kasa atıcam site bakiyesini
Vallaha al ver al ver manyağı olduk aga iyice doğruAynı be reis 2 ileri 1 geri
Hocam fazla agresifsin ben adama sordum adam donus yapmadi beklerdim olumlu olumsuz dönüş ama herkesin kendi fikri ben cikicam konudan şimdi çünkü 500 sayfa öylesine takip hoş değil bence iyi gecelerSize iyi eglenceler dk dk sına takipleyin o zaman
Sıyırmak üzereyim artıkVallaha al ver al ver manyağı olduk aga iyice doğru
Bilemedim neysesi yok bu işin dostum açık konuş dağıtım şart bencede demen lazım bu kadar burda insanlar gerçekten zor durumda 3 5 olsa da kupon parası çıksa modunda çoğuYa reis olay şu hani tek kupon atar yüklü girersin ki arkadaş öyle yaptı takip edilir güzel de oluyor problem yok ama 2. 3.kupon geliyorsa oraya dağıtım şart bence bilemedim neyse
Haklisin ama bence 100 200 icin degmezHocam fazla agresifsin ben adama sordum adam donus yapmadi beklerdim olumlu olumsuz dönüş ama herkesin kendi fikri ben cikicam konudan şimdi çünkü 500 sayfa öylesine takip hoş değil bence iyi geceler
Buda mesela değişik bir arkadaş sen dersin top bogazi o der ... Fndndndjsk @Mayko78 @roberto80beyler takip etmek isteyen etsin bence konuyu uzatmaya gerek yok kendi parası kendi bileceği iş takip etmeyene zorla ettirmiyor adam
Güzel kardeşim 100 200 değil ki mesele isterse 1000 versin isterse 10 racondan bahsettim neyse iyi gecelerHaklisin ama bence 100 200 icin degmez
Agresif degilim böyle adamlara prim vermeyin diye dedim sabaha kadar won win diyenler illa çıkarHocam fazla agresifsin ben adama sordum adam donus yapmadi beklerdim olumlu olumsuz dönüş ama herkesin kendi fikri ben cikicam konudan şimdi çünkü 500 sayfa öylesine takip hoş değil bence iyi geceler
😁😁Buda mesela değişik bir arkadaş sen dersin top bogazi o der ... Fndndndjsk @Mayko78 @roberto80
Son mesajı atıyorum racon ne Allah'a şükür biliriz kumarı da IQ fazlasından gelen narsistlikden oynayan aslında Allah korkusu olan adamlarız enazindan ben öyleyim eğer bu iş yapılıyorsa birincisi seni koşulsuz takip eden adama cevap verirsin adam bunu yapmadı üstüne 4 kupon öylesine takip olmaz hoşuma gitmedi kaçıyorum sıkma canını doğru adamsın vesselamAgresif degilim böyle adamlara prim vermeyin diye dedim sabaha kadar won win diyenler illa çıkardaha yazmam banane ya
Sende öylesin canomSon mesajı atıyorum racon ne Allah'a şükür biliriz kumarı da IQ fazlasından gelen narsistlikden oynayan aslında Allah korkusu olan adamlarız enazindan ben öyleyim eğer bu iş yapılıyorsa birincisi seni koşulsuz takip eden adama cevap verirsin adam bunu yapmadı üstüne 4 kupon öylesine takip olmaz hoşuma gitmedi kaçıyorum sıkma canını doğru adamsın vesselam
Dogruyuz tabiki bak bu adamın yaptığı şu ben 1 yıl taksicilik yaptım gazınodan çok qdam aldim gazinoda karının a... Got.... göhusene para sıkıştıran pi.... Bana geldimi taksi parasını 40 50 lira aşağıya indirmeye calisyorlardi demem o ki o kuponun 1k sini vazgeç surda seni destekleyen adamlara at ban yemek istemiyorumSon mesajı atıyorum racon ne Allah'a şükür biliriz kumarı da IQ fazlasından gelen narsistlikden oynayan aslında Allah korkusu olan adamlarız enazindan ben öyleyim eğer bu iş yapılıyorsa birincisi seni koşulsuz takip eden adama cevap verirsin adam bunu yapmadı üstüne 4 kupon öylesine takip olmaz hoşuma gitmedi kaçıyorum sıkma canını doğru adamsın vesselam
Altına imzamı atıyorum dostum doğru diyorsun 1 saattir bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlaraDogruyuz tabiki bak bu adamın yaptığı şu ben 1 yıl taksicilik yaptım gazınodan çok qdam aldim gazinoda karının a... Got.... göhusene para sıkıştıran pi.... Bana geldimi taksi parasını 40 50 lira aşağıya indirmeye calisyorlardi demem o ki o kuponun 1k sini vazgeç surda seni destekleyen adamlara at ban yemek istemiyorum
lose oldu başladı kayıba dağıtım yapsaydı kurtarırdıAltına imzamı atıyorum dostum doğru diyorsun 1 saattir bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara