Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR / Tekli 11k

Kupon Miktarı
10700
Kupon Oranı
2.40

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,208
1,382
113
beyler takip etmek isteyen etsin bence konuyu uzatmaya gerek yok kendi parası kendi bileceği iş takip etmeyene zorla ettirmiyor adam

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,452
1,498
113
Ya reis olay şu hani tek kupon atar yüklü girersin ki arkadaş öyle yaptı takip edilir güzel de oluyor problem yok ama 2. 3.kupon geliyorsa oraya dağıtım şart bence bilemedim neyse
Bilemedim neysesi yok bu işin dostum açık konuş dağıtım şart bencede demen lazım bu kadar burda insanlar gerçekten zor durumda 3 5 olsa da kupon parası çıksa modunda çoğu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,224
113
Beyler arkadaş dağıtım yapmayı seven biri deil.isin raconu bu deil ama her yiğidin yoğurt yiyis şekli farklidir.bu arkadaşı yaptığı etik deil eve ama adam böyle biri yani eleştiri falan yapmaya gerek yok bnce.en başta yazmış zaten keyfi takip eden eder diye.beklenti içinde olan takip etmesin boşa umut baglamasin

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,687
730
113
Hocam fazla agresifsin ben adama sordum adam donus yapmadi beklerdim olumlu olumsuz dönüş ama herkesin kendi fikri ben cikicam konudan şimdi çünkü 500 sayfa öylesine takip hoş değil bence iyi geceler
Agresif degilim böyle adamlara prim vermeyin diye dedim sabaha kadar won win diyenler illa çıkar :) daha yazmam banane ya

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,012
2,826
113
Agresif degilim böyle adamlara prim vermeyin diye dedim sabaha kadar won win diyenler illa çıkar :) daha yazmam banane ya
Son mesajı atıyorum racon ne Allah'a şükür biliriz kumarı da IQ fazlasından gelen narsistlikden oynayan aslında Allah korkusu olan adamlarız enazindan ben öyleyim eğer bu iş yapılıyorsa birincisi seni koşulsuz takip eden adama cevap verirsin adam bunu yapmadı üstüne 4 kupon öylesine takip olmaz hoşuma gitmedi kaçıyorum sıkma canını doğru adamsın vesselam

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,428
14,808
113
Son mesajı atıyorum racon ne Allah'a şükür biliriz kumarı da IQ fazlasından gelen narsistlikden oynayan aslında Allah korkusu olan adamlarız enazindan ben öyleyim eğer bu iş yapılıyorsa birincisi seni koşulsuz takip eden adama cevap verirsin adam bunu yapmadı üstüne 4 kupon öylesine takip olmaz hoşuma gitmedi kaçıyorum sıkma canını doğru adamsın vesselam
Sende öylesin canom

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,687
730
113
Dogruyuz tabiki bak bu adamın yaptığı şu ben 1 yıl taksicilik yaptım gazınodan çok qdam aldim gazinoda karının a... Got.... göhusene para sıkıştıran pi.... Bana geldimi taksi parasını 40 50 lira aşağıya indirmeye calisyorlardi demem o ki o kuponun 1k sini vazgeç surda seni destekleyen adamlara at ban yemek istemiyorum

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,452
1,498
113
Lan zoruma giden 2 gündür şu etkinliklerden kodlardan 100 tl çekemedik şu etkinlik kazancımı çekebilmek için sinirden delircem ya
Ne olursa olsun burda gecenin bu saatinde seni takip eden adamlara 3 5 dağıtım yapman lazım o para yine kumara gidecek ertesi gün 0 lirayla uyanacak bunun farkında değil böyle boşa konular onaylanmamasi lazım insanlar burdan belki dağıtım olur umuduyla konuyu takip ediyor kimsenin egosunu tatmin etmek için konuyu takip etmiyor hala bedavaya takip etmek isteyen varsa buyursun takip etsin herkes şerefine yakışanı yapar bu kadar iyi geceler

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,452
1,498
113
Dogruyuz tabiki bak bu adamın yaptığı şu ben 1 yıl taksicilik yaptım gazınodan çok qdam aldim gazinoda karının a... Got.... göhusene para sıkıştıran pi.... Bana geldimi taksi parasını 40 50 lira aşağıya indirmeye calisyorlardi demem o ki o kuponun 1k sini vazgeç surda seni destekleyen adamlara at ban yemek istemiyorum
Altına imzamı atıyorum dostum doğru diyorsun 1 saattir bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara