evet doğru biliyorsun dostum dediğin gibi soğuk cüzdan internet bağlantısı olmayan usb cüzdanlarBen internete bağlı olan cüzdanlar sıcak donanım olanlar soğuk diye biliyorum ama boş verin konu bağlamında önemsiz mazur görün![]()
evet doğru biliyorsun dostum dediğin gibi soğuk cüzdan internet bağlantısı olmayan usb cüzdanlarBen internete bağlı olan cüzdanlar sıcak donanım olanlar soğuk diye biliyorum ama boş verin konu bağlamında önemsiz mazur görün![]()
Kardeşim limit falan falan yok yanlış bilgiye sahipsinWallet kullana bilirsin en guveliri o ama yatırım cekim limitleri 4100 tl civarı kelimelerim güvenliği acik tut ama o satten sonra krali gelse hesabina giremez
Hangi ağı kullanacaksan ona göre soğuk cüzdanını seç, matemaskı bilmiyorum. Trustta btc kullanacaksan tavsiye ederim şuan güncel fee ücreti de 0.9 dolar. Kripto gönderirken karşına çıkan ekrandan ve yüksek ise sağ üst köşede ayar simgesinden fee ücretini kontrol et düzeltFinans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?
Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler![]()
Trx icin dedim kralKardeşim limit falan falan yok yanlış bilgiye sahipsin
Bu hangi cüzdan ki?Trx icin dedim kral
WalletBu hangi cüzdan ki?
Trust mu yani? Bende ki ara yüzle farklı. Bendekine güncelleme gelmiş belki ondandırWallet
Sıcak soğuk farketmez adamlar sahte para bile görse operasyon cekiyolar bizim olsun diyeFinans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?
Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler![]()
EvetTrust mu yani? Bende ki ara yüzle farklı. Bendekine güncelleme gelmiş belki ondandır
Trusttan trol gönderirken fee nerden kesiyor eth olması mı lazım cüzdanda?
Aynen kesintileri o kripto uzerinden yapiyoTrusttan trol gönderirken fee nerden kesiyor eth olması mı lazım cüzdanda?
Btc 1 dolara yakın kesiyor oda var mı o kadarAynen kesintileri o kripto uzerinden yapiyo
Yok 1 trx 8.8 tlBtc 1 dolara yakın kesiyor oda var mı o kadar
Sınır yok site ne kadar öder ise o kadar çekebilirsin trusta ordan da kendi borsalarına bölüştürürsün meblağ büyük olursaŞimdi temize çekmek istiyorum siteden trust wallet e kaç k ya kadar çekilebiliyor oradan kaç k binance trye aktarım yapılabiliyor
Istedigin kadar aktarabilirsinŞimdi temize çekmek istiyorum siteden trust wallet e kaç k ya kadar çekilebiliyor oradan kaç k binance trye aktarım yapılabiliyor
100 150 tl bi kesinti olurÖrneğin ben 100k çekim vermek istiyorum direkt trust wallet a trx çekim verebiliyor muyum verebiliyorsam o meblağ trusttan daha sonra binance trden geçince bankaya ne kadar geliyor sonuç olarak