Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıcak Cüzdan Tavsiyesi

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,083
1,049
113
Finans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?

Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler :)

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
167
43
Finans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?

Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler :)
Direk olmaz ceza yersin

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113

Wallet kullana bilirsin en guveliri o ama yatırım cekim limitleri 4100 tl civarı kelimelerim güvenliği acik tut ama o satten sonra krali gelse hesabina giremez

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
Sıcak değil soğuk cüzdan kanka 😂 cüzdanlar karışmış

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,083
1,049
113
Wallet kullana bilirsin en guveliri o ama yatırım cekim limitleri 4100 tl civarı kelimelerim güvenliği acik tut ama o satten sonra krali gelse hesabina giremez
Trust wallettan sonra nasıl binance'a aktarayım direkt tr mi yoksa global sonra tr mi

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,083
1,049
113
sen sıcakla soğuk cüzdanı ters anlamışsın trust wallet soğuk cüzdandır mesela paribu da sıcak
Ben internete bağlı olan cüzdanlar sıcak donanım olanlar soğuk diye biliyorum ama boş verin konu bağlamında önemsiz mazur görün :D

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,083
1,049
113
Kral wallet soguk cuzdan sitelere parayi burdan atip buraya cekicen direk borsa kullanirsan ceza yersin yada borsa o parayı odemez sitelere yatirimi wallet dan yapican
Tamam onu anladım zaten sormak istediğim şuydu trust wallettan sonra direkt trye atsam sıkıntı olur mu ona göre trust wallet global sonra tr yaparım diye sormuştum

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Ben internete bağlı olan cüzdanlar sıcak donanım olanlar soğuk diye biliyorum ama boş verin konu bağlamında önemsiz mazur görün :D
Soguk dedigi 12 haneli.sifre vericek heaabi acriktan sonra o sifreler telefonda yada bilgisayda olmayacak kagida yazip saklayacan kaybedersen bidaha parani alamazsin

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
167
43
Hatalı işlem yaparsan geri dönüşü yok en az kesinti tron tez trc20 ağı sadece 1 trx fee ücreti var 9 tl civarı