- 3,149
- 1,958
- 113
Kerem bela oldu bu gece
Bence de tam şu an düdüğü çalsa iyi olur yoksa işler iyi gitmiyor ahahahBitir hakem
Ya atacaklar ya yiyecekler 1 gol daha var 😂Bence de tam şu an düdüğü çalsa iyi olur yoksa işler iyi gitmiyor ahahah
Hoca bıtırBence de tam şu an düdüğü çalsa iyi olur yoksa işler iyi gitmiyor ahahah
Dayan la barcaSelamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.
Dipnot: her zaman dağıtım yaptığımda adaletli davranıyorum gözümüzden kaçan illa ki bişeyler oluyor ama burada bazen kimseye yaranamıyoruz rica ediyorum kupon kazanırsa dağıtımlara isyan etmeyin bizi bilen biliyor..
Çok şanslısın barcanin 2 şutu var 2. Yarı 1i isabetli oda gol bakalım dayanabilcekmiBence de tam şu an düdüğü çalsa iyi olur yoksa işler iyi gitmiyor ahahah
Pas hatasıyla geldi gol zaten nasıl gelirse gelsin de gelsin dostÇok şanslısın barcanin 2 şutu var 2. Yarı 1i isabetli oda gol bakalım dayanabilcekmi
Umarım gelir uzatmada biraz fazla olur bitmez şimdi bu 15 20 dkPas hatasıyla geldi gol zaten nasıl gelirse gelsin de gelsin dost
60tan beri izliyorum uzatılacak bişey yok pek çok uzatırsa söverimUmarım gelir uzatmada biraz fazla olur bitmez şimdi bu 15 20 dk
Bitti miHoca bıtır